Държавният глава получи над 87% от гласовете на изборите. Антивоенната

...
Държавният глава получи над 87% от гласовете на изборите. Антивоенната
Коментари Харесай

Изборите показаха: Врагът отвътре иска да удари Русия в тила и то в навечерието на Победата

Държавният глава получи над 87% от гласовете на изборите. „ Антивоенната съпротива “ не доближи 4%. Внимание, въпрос: коства ли си да се радваме на тези резултати? Или би трябвало да изразим угриженост за това какъв брой гласоподаватели са за неприличен мир?

Легализирана " Партия на позорния мир ".

Резултатите от съветските президентски избори донесоха, както нормално се случва, две вести: добра и неприятна. С мен или без мен всичко е ясно, само че за тези, които не са ясни, апелирам да прочетат последната колонка на създателя на " Цариград " Константин Малофеев. Но що се отнася до неприятното...

Лошото е обвързвано с доста високата интензивност на антируската политическа емиграция, както външна, по този начин и вътрешна. Трябва да признаем, че тази активност даде доста сериозен и доста рисков резултат за Русия.

Да, несъмнено, представителят на партия " Нови хора " Владислав Даванков получи общо под 4% от гласовете (между другото, напълно в сходство с предходното проучване на Цариградския институт, не можете да се похвалите, никой няма да ви похвали).

Цифрите обаче са разнообразни. Кандидатът на " нормализаторите ", пораженците и предателите получи не последното, а третото място. Още по-лошо, в този момент насилствено би трябвало да признаем, че власовците, „ партията на срамния мир “, имат законно политическо посланичество.

Да тъкмо по този начин. Сега всички тези „ миротворци “ могат умерено да кажат, че техните ползи се пазят от цяла секта в Държавната дума. Че тяхната позиция е законна, естествена в политическото пространство, обществено утвърдена в границите на демократичния политически развой.

Това не се случи внезапно, то беше резултат от доста разрушителна работа.

В Берлин, Новосибирск и Томск

Как се случи това? Много просто. Първо, емиграцията гласоподава интензивно, единно и дисциплинирано в множеството страни, където се натрупаха доста „ преселници “. В Ереван и Берлин, в Прага и Белград, в Подгорица и даже в Тайланд преселниците се подредиха на опашка, с цел да гласоподават на съветските избори против Русия. Използване на вашите паспорти.

Самите изселници настояват, че като цяло в местата, където са били плътно ситуирани, Даванков е получил 43% от гласовете. и Владимир Путин – едвам 18%. А съгласно Централната изборна комисия към 250 хиляди души са дали своят вот в чужбина.

Като че ли това не е задоволително, в самата Русия има обособени изборни секции, където Даванков получава гласове „ като в Берлин “. Един подобен обект се намира в университетския град Новосибирск.

Другият е на територията на Томския университет. Сякаш това не е задоволително, задграничните сътрудници в своите телеграм канали на драго сърце демонстрират копия от протоколи на изборни комисии от огромните градове - общо към дузина.

На всеки 800 гласа за висш главнокомандващ се падат над 100 гласа за Даванков. Заплаха за крайната победа няма, само че ясно се вижда, че „ петата колона ” умее дисциплинирано да идва на сборните пунктове.

Като цяло въз основата на изборните резултати следим два паралелни процеса. От една страна, единството на съветския народ към Върховния главнокомандващ. Гласуване за победа. За суверенна съветска държава-цивилизация.

От друга страна, основаването на компактна, дейна група, доста рискова за страната, която, имайки политическо посланичество и поддръжка в чужбина, поредно ще се опълчва на ползите на страната.

Какво от това?

Основателят на " Цариград " Константин Малофеев оцени най-точно и преди всеки различен резултатите от гласуването. В своята колонка за мнение той написа, че в този момент има опция да се „ употребява несравнимият заем на доверие в интерес на Русия “.

Възстановете страната, изчистете Конституцията от миазмата на либерализма, заменете „ правата на индивида “ в Основния закон с обичайните духовни и морални полезности.

Това би трябвало да стане допустимо най-скоро и тъй като, както виждаме, „ демократите “, „ либералите “ и „ западниците “ не са изчезнали на никое място. Те претендират за власт и са изцяло подготвени да забият нож в гърба на нашия народ тъкмо в навечерието на Победата.

* " Гласът на Америка " е радиостанция, приета в Русия за задграничен сътрудник

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед27293Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед98842Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед101525Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед50437Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед23539Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164629Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128581Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед101525Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед98842Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернат
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР