Държавният глава на България (2002-2012) Георги Първанов е станал дядо

...
Държавният глава на България (2002-2012) Георги Първанов е станал дядо
Коментари Харесай

Неописуемо щастие за президента Георги Първанов

Държавният глава на България (2002-2012) Георги Първанов е станал дядо на трето внуче преди седмица, оповестява Lupa.bg, като се базира на негови доближени.

Маститият социалист, който след края на втория президентски мандат се отдели от Българска социалистическа партия, с цел да основе лявата партия АБВ, е благополучен след появяването на първото дете на дребния си наследник Ивайло.



Съпругата на президентския правоприемник Росица е родила мъжка рожба в софийска АГ болница. Майката и бебето към този момент са изписани и са обгрижвани от цялата фамилия Първанови. През 2016 година синът на президента Ивайло се венча на блестяща сватбена гала за хубавицата от Враца, която работи като управител в СПА хотела му „ Стримон “ в Кюстендил.

Новороденото внуче е трето за президента Георги Първанов и брачната половинка му Зорка. Първите две внучета са деца на огромния им наследник Владимир. Първото внуче на Първанов се роди през 2011 година и носи неговото име – Георги, а през лятото на 2015 година се появи и първородната внучка Виктория.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР