Държавният глава денонощно говори колко корумпирана е държавата. Аз получавам

...
Държавният глава денонощно говори колко корумпирана е държавата. Аз получавам
Коментари Харесай

Плевнелиев: Корупцията е навсякъде, но Радев не може да говори колко корумпирана е държавата

Държавният глава непрекъснато приказва какъв брой корумпирана е страната. Аз получавам позвънявания с въпроса за какво да изнвестираме в България, откакто държаният глава споделя какъв брой е корумпирана страната.
Това разяснява Росен Плевнелиев в утринния блок на Нова телевизия.

„ Корупцията е на всички места към нас – и в държавния, и в частния бранш. Но когато става въпрос за президента, за стадий на развиване, в който ние се нуждаем от стратегически вложения, най-малкото, когато се приказва за корупция, би трябвало да се дават и съответни образци и да се желае господство на правото и да се пожелае от страна на президента една работеща система. Такива тежки думи от негова страна ни подреждат в напълно друга лига, за съжаление”, сподели още Плевнелиев.

Той поддържа апела на президента Румен Радев да се проверяват офшорните сметки на политиците. „ Точно по този начин би трябвало да се работи – да се бръкне надълбоко и да се извади истината, само че е добре президентът да огледа и към себе си и към личния си екип. "

По думите му президента би трябвало да приказва за проблемите, само че би трябвало да приказва и за триумфите. Когато президентът всеки ден разрушава името на България, няма по какъв начин да ни се получат неащата, сподели Плевнелиев. Според него в ГЕРБ се направи опит да бъде решен казусът “апартаментгейт”.

Според Плевнелиев държавното управление би трябвало да вземе ограничения против високата цена на тока, а Радев да огледа и политическата си партия и членовете на екипа си.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР