Държавните горски и ловни стопанства в териториалния обхват на ЮИДП-Сливен

...
Държавните горски и ловни стопанства в териториалния обхват на ЮИДП-Сливен
Коментари Харесай

ЮИДП-Сливен посреща най-светлите празници с благотворителна кампа...

Държавните горски и ловни стопанства в териториалния обсег на ЮИДП-Сливен се включиха в самодейността, като шефовете и колектива на всяко от тях избраха идеята, към която да се причислят. Дарения бяха направени в разнообразни обитаеми места съгласно района на поделенията. Подпомогнати бяха фамилии в потребност, съграждани и деца, нуждаещи се от болнично лекуване. В някои стопанства дарения бяха събрани и за горски чиновници с влошено здравословно положение, както и членове на техните фамилии със здравословни проблеми.

 

Колективът на Централно управление на ЮИДП-Сливен събра средства, с които бе закупен преносим компютър, нужен за потребностите на Дневен център за деца и пълнолетни лица с увреждания „ Св. Стилиян Детепазител “ – гр. Сливен. Зам.-директорът на предприятието инж. Златка Азманова даде дарението на центъра, с пожелания за благословена Коледа, светли дни и ползотворна работа на всички чиновници, избрали да бъдат част от екипа на комплекса.

 

„ Допитахме се до шефа на Дневния център, която ни показа от какво имат потребност и по тази причина взехме решение да откликнем на тяхната молба. Подаръкът, който им поднесохме, е удобен и се надяваме, че ще улесни чиновниците на Дневния център в ежедневната им работа. “, съобщи инж. Азманова. Директорът на Дневния център Величка Авджиева благодари за жеста и пожела на управлението и всички чиновници на ЮИДП-Сливен щастлива Коледа и шанс през Новата 2024 година.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР