Държавната агенция Разузнаване отговори на твърденията на съпредседателя на ПП-ДБ

...
Държавната агенция Разузнаване отговори на твърденията на съпредседателя на ПП-ДБ
Коментари Харесай

ДАР: Няма пробив в националната сигурност, твърденията на ген. Атанасов са неверни

Държавната организация " Разузнаване " отговори на изказванията на съпредседателя на ПП-ДБ Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, направени в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия за " пробив в националната сигурност през организацията, приключване на класифицирана информация и осветление на чиновници на разузнаването ".

От организацията декларират, че изказванията са погрешни. ДАР, като работа за сигурност, не разполага с данни за оповестяване на класифицирана информация, в това число такава, касаеща нейни чиновници. Приключените инспекции на прокуратурата и ДАНС удостоверяват неналичието на пробив в националната сигурност посредством ДАР. Подробна информация по случая е докладвана на министър-председателя.

Гражданският надзор върху активността на ДАР се реализира посредством отрасловата комисия в Народното събрание, на която също ще бъде предоставена подробна информация. Вероятно националният представител Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има е бил измамен посредством непълна и преднамерено предоставена информация, целяща да дискредитира и урони престижа на разследващото ведомство пред обществеността и интернационалните сътрудници, показват още от ДА " Разузнаване ", представени от БНТ. 

На 31 януари някогашният началник на контраразузнаването, а в този момент водач на ДСБ Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има разгласи пред Българска национална телевизия за съществени нарушавания в Държавна организация " Разузнаване " и ДАНС, за които е научил. И намеси и името на президента Румен Радев в тях.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР