Държавите една по една започнаха да дават на заден от

...
Държавите една по една започнаха да дават на заден от
Коментари Харесай

Стоян Тончев: Държавите една по една започнаха да дават на заден от санкциите срещу Русия

Държавите една по една започнаха да дават на заден от глобите.

Борис Джонсън отхвърли да приема украински бежанци, Германия не може да се лиши от газа, даже „ наш “ Кирил Петков взе да включва какво следва, в случай че ни спрат доставките на горива. Подкрепата на Запада за Зеленски я видяхме – ръкопляскания. И до там.

Знаете ли какво си мисля, че в случай че в един миг ситуацията опре до България, по-скоро НАТО и Европейски Съюз да се разпаднат или да се схванат великите сили и да я поделят, в сравнение с да влязат в унищожителна за света и човечеството война за тази „ плюнка “. Може и да бъркам, само че може и да съм прав. Никой не може да твърди сигурно едното, както и да отхвърля изцяло другото.

Ако ме питате по какъв начин наподобява за мен тази война, от позицията ми на безспорен дилетант в региона ще кажа, че виждам едни изплашени и бягащи от страната си хора, един съблазнен и зарязан държавен водач, едни огромни и кръвожадни „ акули “, опустошения, горест, боязън, обезсърчение, всеобща неуравновесеност и зомбификация, жестока агитация от всички направления и доста наивници.

Стоян Тончев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР