Държавата опита да отнеме частна собственост от една фирма, като

...
Държавата опита да отнеме частна собственост от една фирма, като
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Пеевски и Цонев фалираха КТБ и ограбиха активите й, сега пишат закон за това

Държавата опита да отнеме частна благосъстоятелност от една компания, като употребява цялата си мощност. Ясен е и за кого бяха подхванати тези дейности. Това сподели в студиото на Би Ти Ви Татяна Дончева. Според нея, доста висока поддръжка от ръководещите приказва за ползи на мощни хора.

" Министърът на стопанската система Караниколов бил сбъркал, само че нито дума за неговата оставка. Борисов го държи в държавното управление макар, че е тежко сгафил. Не мислете, че той искаше да национализира двете военни предприятия- ЕМКО и Дунарит. Просто щяха да ги вземат и да ги дадат на който би трябвало ", добави Дончева.

Според нея, Гебрев и Борисов са се разбрали и договорили. " Тези ръководещи докараха в малкия екран бащата на отвлеченото момче да благодари на полицията, откакто самичък си заплати откупа и самичък освободи детето си. Същото е и с Емилиян Гебрев, накараха го да благодари на своите рекетьори. Важно е обаче, че хората на двете предприятия излязоха, притиснати до стената и водиха война за правото си, по този начин би трябвало да постъпват всички ", добави тя.

Дончева напомни, че Пеевски и Дончев преди време направиха закон за офшорките, от който не последва нищо.

" Тези хора банкрутираха банката,сега желаят да връщат откраднатата й благосъстоятелност. Сто консултативни съвета да създадем, 100 закона да приемем, до момента в който няма предпочитание у хората да преборят корупцията, нищо няма да се получи. На Консултативния съвет не се били разбрали, оферират две нелепости, желаят да се схванат. Просто сплотяват три институции и ги обединявате в общ орган, какво ще промени това ", попита юристката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР