Държавата наистина си е на мястото. В този апокалипсис няма

...
Държавата наистина си е на мястото. В този апокалипсис няма
Коментари Харесай

Ген. Кирил Войнов разкри колко язовира се нуждаят от ремонт

Държавата в действителност си е на мястото. В този апокалипсис няма скъсани стени. Това демонстрира, че страната си е на мястото и тя работи. Това съобщи в „ Здравей, България “ ген. Кирил Войнов.

" Много дребни язовири преливаха. Миналата седмица имаше преливане при Мрамор, Иваняне, Суходол и дребните язовири на територията на Хасково. Искам напълно отговорно да кажа, че кметовете почустваха своята отговорност. Има такива с по над 40 акта. Един кмет дава отговор за доста животи. Трябва в действителност да създадем по този начин, че хората да се усещат в сигурност ", сподели той.

" Поддържането на свободния размер по язовирите се управлява от нашите хора по места. Няма проблеми с това. Сега дори ще стартираме акция по освобождението на част от водните размери, които са се повишили по време на преваляванията ", добави специалистът.

" 1000 язовира някъде ще имат потребност от ремонт. Много са, само че тези неща са се натрупвали през годините. Държавата поема тази отговорност и се натоварва с тези спомагателни финансови средства ", съобщи Войнов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР