Дарителска кампания "Великденска благотворителница" в помощ на деца и възрастни

...
Дарителска кампания "Великденска благотворителница" в помощ на деца и възрастни
Коментари Харесай

Великденска благотворителница в Оряхово събира дрехи и играчки за деца в нужда

Дарителска акция "Великденска благотворителница " в помощ на деца и възрастни в потребност стартира в Оряхово. Даренията ще са под формата на облекла, обувки и играчки и ще се одобряват в постройката на НЧ "Надежда 1871 ", сподели секретарят на институцията Боряна Маринова.
"Организираме тази дарителска акция, тъй като имаме вяра, че към момента положителното в хората съществува. В нашия безпаричен регион има хора, които не могат да си разрешат и най-малките неща, като облекло, обувки. Даренията могат да са най-много чисти непокътнати облекла, обувки и може би играчки за децата ", сподели още Маринова.
Даренията, които съберат от читалището ще бъдат разпределени на децата от Центъра за социална поддръжка в Оряхово за Великденските празници. В центъра има над 30 деца, сподели Гинка Чобанова, шеф на институцията.
"Дрехите ще бъдат предоставени на деца от уязвимите групи. Центърът за социална поддръжка работи тъкмо с такива деца и фамилии. Към момента по последни данни потребителите ни са 37 ", добави тя.
Даренията за "Великденската благотворителница " се одобряват всеки работен ден в работно време сред 9 и 16 ч. до 15 април, прецизират уредниците от локалното читалище./БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР