Дарина Радева се радва на любовно и романтично лято. Дъщерята

...
Дарина Радева се радва на любовно и романтично лято. Дъщерята
Коментари Харесай

Щерката на Радев на море с гаджето

Дарина Радева се радва на любовно и сантиментално лято. Дъщерята на президента има нов другар и двамата по никакъв начин не се задържат в столицата.

Двойката избира уединението в провинцията и най-много да са на морето. Двамата споделят фотоси в обществените мрежи, на една, от които са седнали прегърнати на плажа.

Фотосът е черно-бял, а Дарина наподобява очарователна, пуснала косата си свободно да се вее от вятъра.

Почти цяло лято двойката прекарва в придвижване, посещавайки вилата на Радева, разнообразни морски курорти и стоят надалеч от столицата. Дарина даже си пусна фотография под асмата, на която е облечена единствено в риза.

Дъщерята на президента залага на естествена визия и заобикаля мощния грим. Но пък по този начин е доста по-красива, написа България през днешния ден.

Що се отнася до гаджето й, той е наследник на вицепремиера в държавното управление на Орешарски Зинаида Златанова. Камен е студент и две години по-голям от Дарина, само че хлътва до уши по чаровницата.

Двамата се сближават около изкуството. Те са част от екипа на театралната група Ле Страпонте. Според слуховете връзките сред двамата са съществени, а това проличава и от първите им общи фрагменти от 2017 година, когато се движат около обща компания обвързвана с театъра.

Преди да станат съществени гаджета, Дарина и Камен постоянно пътуват дружно поради уговорките около представленията.

Не е загадка, че Дарина е запленена от изкуството и го обожава. А геният й постоянно събира родителите й, които се появяват на всяко нейно зрелище и бурно приветстват театралните й изяви.

Въпреки натоварения си график, президентът не пропуща нито една изява на щерка си. През 2018 година те даже посетиха дружно премиерата на спектакъла Кралят Елен.

Тогава бе и първата поява на Радев без брачната половинка му Деси. Първата дама избра да подари този миг на татко и щерка, оценявайки любовта на Дарина към изкуството и си остана вкъщи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР