Дарение от ГЕРБ -Плевен за детска градина предизвика бурни коментари,

...
Дарение от ГЕРБ -Плевен за детска градина предизвика бурни коментари,
Коментари Харесай

Подигравки предизвика дарение от изкуствена трева на ГЕРБ-Плевен

Дарение от ГЕРБ -Плевен за детска градина провокира бурни мнения, насмешки и неразбиране. Партийните деятеля са се похвалили, че са подарили от името на партията ”пътека от изкуствена трева ”. Но от оповестените фотосите се вижда, че единствено 4 от 6-те стъпала пред детското заведение са покрити.
Дарението е направено в края на септември, само че след на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, коята е оказала подпомагане 6 остарели килими да стигнат до татъра в Кърджали, придобива още по-кумичен темперамент. Мнозина разясняват пиар акцията в Плевен с подобаваща подигравка.

Ето какво гласи известието в страницата на локалната конструкция на ГЕРБ в Плевен:

" Пътека от изкуствена трева подари на ЦДГ „ Надежда” в Плевен регионалният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров
Пътека от изкуствена трева подари на ЦДГ „ Надежда” в Плевен регионалният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров от името на партията. На среща с шефа на детското заведение Людмила Стефанова бяха още общинския началник на ГЕРБ- Плевен Генади Динков и членове на регионалното и общинското управление на партията.
В диалог с шеф на детското заведение регионалният координатор на ГЕРБ заявява подготвеност да помогне за решаването и на други усложнения, с които би трябвало да се оправя управлението. "

А ето част от мненията под поста във Фейсбук

* " 1.75 лв/м2 - огромно подаяние за 50лв. "

* " Тази година половината стъпала, догодина- другата половина! Видимите резултати! "

* " Това малко ми наподобява на " Тази година полупроводници, следващата година - цели проводници! " "

* " "...готовност да помогне за решаването И на други усложнения "? Т.е това, че е нямало пътека от изкуствена трева е било усложнение, най-належащият проблем на детското заведение? Това е някаква смешка, нали? Жалка история.. "

* " Щедростта тия дни струи от всякъде...За едни персийски килими втора ръка, за други зелена трева, че и освен това изкуствена... "

* " Знам, че не обичате градивна рецензия, само че да опитвам... За всичките стълби нямаше ли или си оставяте там още Работа, работа, работа да има? "

* " Клети жалкари...тази госпожа е дала повече пари за орхидеята. Скоро и боклука ще стартират да си " подаряват " гербаджиите и отново ще има клоуни, които да са им признателни за " щедростта "

* " Естествената трева учителките или децата я изпушиха? Това с цел да привикват от дребни с изкуствените политики ли е? "

* " Шегувате се, нали?! "

И още:

" Удариха в земята килимите. Пътеката от изкуствена трева за тези четири стъпала е неупотребявана до момента! ", разяснява журналистът от " Свободна Европа " Полина Паунова.

" А на Плевен, след изборите, кой ще им оправи останалите 3 стъпала тея напълно изтрещЕха ", възмущава се и Аделина Банакиева.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР