Дара рискува да отиде на съд за плагиатство заради новия

...
Дара рискува да отиде на съд за плагиатство заради новия
Коментари Харесай

Дара на съд за плагиатство: Певицата нагло окраде клиповете на Бионсе

Дара рискува да отиде на съд за плагиатство поради новия си клип, дочу HotArena.

Песента сякаш била станала шлагер допълнително от 20 страни. За изпълнителката обаче е по-добре да не е чак толкоз известна, тъй като стига да я види собственицата на авторските права, я чака такава присъда, че несъмнено и внуците й ще я изплащат. Въпросната собственица не е коя да е, а суперзвездата Бионсе, която е една от най-влиятелните певици в света.

Само преди дни младата варненка с огромни упоритости обикаляше малките екрани, с цел да показва новата си ария „ Ледено леден ”. Парчето е на британски и има претенциите да направи изпълнителката си известна зад граница. Това е нещо, за което Дарина Йотова от дълго време мечтае, само че тъкмо в този момент май е по-добре фантазията й да не се сбъдне. Не са нужни кой знае какви знания по танци, с цел да забележи човек, че цялата хореография във видеото е открадната непосредствено от клиповете на Бионсе. Който е измислил танците на Дара, даже не си е направил труда да рови в по-слабо известни записи, а непосредствено е взел най-популярните части на американката и е предиздвикал варненката да повтори придвижванията от тях. Доста общо има и сред визията на двете дами, само че в нея най-малко е вложено някакво, въпреки и минимално, творчество. Докато във връзка с хореографията танците единствената разлика е, че Дара я извършва по-аматьорски, написа Уикенд.

Самата изпълнителка призна в едно от доста си рекламни изявленията, че хореографката й е имала единствено 4 дни, с цел да измисли придвижванията. Родната звезда сякаш се възхищавала по какъв начин момичето е съумяло да сътвори танца й в границите на толкоз малко време. За всеки, който най-малко малко е гледал клипове, е ясно по какъв начин – хореографката не ги е измислила, а ги е взела наготово. В международната процедура обаче това се смята за закононарушение – нарушение на авторското право. Ако фактически клипът на Дара е толкоз известен, колкото изпълнителката твърди, рискът да й потърсят сметка за кражбата е доста огромен. Единственото, което може да я избави от съд, е Бионсе в никакъв случай да не разбере за нейното видео.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР