Дано сме си взели поуки. Здравната система не може да

...
Дано сме си взели поуки. Здравната система не може да
Коментари Харесай

Д-р Ненков: Господ да пази тези, които пият белина

Дано сме си взели поучения. Здравната система не може да се измъкне от общия честен срив в нашето общество. Здравната система е яхната от група кърлежи, чиято единствена цел е финансово облагодетелстване, което извращава. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия някогашният здравен министър доктор Мирослав Ненков във връзка умрялата пред регистратурата жена в болничното заведение във Враца.

Той добави, че даже шефът да получи някакво наказване, това няма да промени нещата, защото казусът е систематичен.

На въпрос какво ще каже на хората, които употребяват белината като дезинфектант, доктор Ненков съобщи единствено " Господ да им е на помощ " и призна, че в последните години доверието към лекарите в нашата страна е спаднало извънредно доста.

Нашата гилдия се комерсиализира по един непоносим метод в последните години. Отделно от това Българският лекарски съюз не прави безусловно нищо, с цел да усъвършенства обстановката, БЛС не прави никаква работа, не скри огорчението си някогашният здравен министър.

В умозаключение доктор Ненков изясни, че не сме научени да поставяме грижа за здравето си, тъй като считаме, че някой различен е задължен да се грижи за нашето здраве.

Ние, лекарите, имаме виновност за това съмнение от страна на пациентите, приключи той.
ТЕМА преди 34 минути 1067 преди 36 минути 694 преди 12 часа 2400
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР