Дано има коалиционно споразумение, иначе не виждам как може да

...
Дано има коалиционно споразумение, иначе не виждам как може да
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: ГЕРБ направи страшно много компромиси

Дано има съдружно съглашение, другояче не виждам по какъв начин може да се ръководи. ГЕРБ си разреши да направи ужасно доста взаимни отстъпки. Това съобщи в ефира на Nova News депутатът от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов.

По думите му е значимо да има съглашение сред двете водещи обединения, тъй като по този метод ще има и ясно написани правила, по които да се ръководи.

ГЕРБ им даде опция (на ПП-ДБ) да си сформират лично държавно управление, поставяйки в кабинета единствено Мария Габриел. В името на разсъдъка България се нуждае от непоклатимост и всички сме били за това и ГЕРБ направи всички взаимни отстъпки, съзнавайки, че страната има потребност от публично държавно управление и най-много от това хората да се успокоят, разяснява Рашидов.

Той добави, че от ГЕРБ са дали на ПП-ДБ цялата власт и в този момент вторите е редно да си поемат отговорността. Относно разновидността за нови избори националният представител означи, че „ предварителните избори са най-лесни, само че страната е по-важна от всичко останало ”.

„ Не може да подчинят ГЕРБ с извиване на ръце, не е почтено. ГЕРБ може да няма министри, само че и отговорността не е на ГЕРБ. Оттук-нататък отговорността за ръководството е на ПП-ДБ ”, акцентира Вежди Рашидов.

Относно крайните изявления и закани, произлизащи от " Възраждане ", Рашидов призна, че не споделя полезностите и вижданията на партията на Костадинов, само че посочи, че никой няма право да им споделя какво и по какъв начин да приказват, защото " Възраждане " си има своите гласоподаватели, които са ѝ дали своят вот доверие.

Не бива да се стига до крайности, би трябвало да се търси разговора. Обществото ни би трябвало да бъде по-спокойно, не е вярно да се слагат ултиматуми, добави още по адрес на партията Рашидов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР