Данните са от изследване на Галъп интернешънъл болкан“ за Българското

...
Данните са от изследване на Галъп интернешънъл болкан“ за Българското
Коментари Харесай

”Галъп”: Битка не само за първото, но и за третото място. ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са с изравнени резултати

Данните са от проучване на „ Галъп интернешънъл болкан “ за Българското национално радио (БНР), показващо настройките на старта на акцията. Кампанията занапред следва. Числата са моментна фотография на настройките, а не бъдеща прогноза. При близки стойности, съмнения в интензивността, политическа рецесия и така нататък, са вероятни динамични развития, в това число в последния миг.

 

 40.6% са показали, че със сигурност  ще гласоподават. Това допуска интензивност, близка до тази от предходните избори – доколкото и в предходните избори декларативните равнища на интензивност към този стадий бяха сходни. Предстои акцията да бъде решаваща и да се разбере процентът на база формалните изборни описи. 4.4% „ не поддържат никого. “

 

Изследването на " Галъп " е извършено в интервала 24-ти февруари и 3-ти март 2023г. измежду 1008 души по метода " лице в лице " с таблети. Извадката е представителна за пълнолетното население на страната. Максималното общоприетоо отклоняване е ± 3.1% при 50% дялове. 1% от цялата извадка е еднакъв на към 54 хиляди души.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР