Данните не са окончателни и ще претърпят корекция Две индонезийски

...
Данните не са окончателни и ще претърпят корекция Две индонезийски
Коментари Харесай

Застрахованите загуби от цунамито в Индонезия ще надминат 1 млрд

Данните не са дефинитивни и ще претърпят промяна

Две индонезийски застрахователни компании оповестиха първите прогнози за размера на застрахованите загуби от разрушителното цунами в Индонезия на 22 декември. Maskapai Reasuransi Indonesia (REI) и Asuransi Maipark Indonesia са създали оценка на загубите по 191 типа опасности при стихийни бедствия и са пресметнали, че последното злополучие в западната част на индонезийския архипелаг ще коства 15,9 трлн. индонезийски рупии, или към $1,09 милиарда " Рисковете главно са сръзвани с крайбрежните региони, които най-силно пострадаха от цунамито ", разяснява президентът на Reasuransi Maipark Ахмад Фаузи Дарвис. Компанията е отчела данните и на други застрахователи на база исковете за застрахователни компенсации. Данните не са дефинитивни и ще претърпят промяна.
Припомняме, над 375 са жертвите от цунамито, което удари обширни елементи от бреговата линия на островната страна, а ранените досега са 1460. За безследно изчезнали се считат минимум 61 души. 12 000 души са били принудени да изоставен домовете си.
Големите талази са били породени от изригнал вулкан и голям земен масив от западната част на вулкана, който се е свлякъл в морето. Вулканът изригна вечерта на 22 декември, а половин час по-късно валните цунами доближиха крайбрежията на Бантен и Лампунг.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР