Дания е решила да ограничи до петима руските дипломати, на

...
Дания е решила да ограничи до петима руските дипломати, на
Коментари Харесай

Дания гони руски дипломати

Дания е решила да ограничи до петима съветските дипломати, на които е разрешено да работят в посолството в Копенхаген и до 20 административните чиновници. Това ще принуди Москва да понижи броя на дипломатическия личен състав, се споделя в изказване на датското министерство на външните работи, представено от Ройтерс.
Прочетете още
" Решението да се вкара паритет в размера на двете посолства значи, че съветското посолство в Копенхаген би трябвало да понижи сегашния брой на чиновниците си ", сподели ведомството. То добави, че е предоставило период за използване на новите правила до 29 септември.

За момента не стана ясно какъв брой дипломати и други чиновници ще би трябвало да изоставен съветското посолство, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Дания и Русия от дълго време водят договаряния по отношение на визите за чиновниците в датското посолство в Москва, като задачата е да се поддържат добре функциониращи посолства както в Дания, по този начин и в Русия, съобщи датското външно министерство. " Преговорите не доведоха до резултати поради непрекъснати опити от страна на Русия в договарянията да бъдат включени претенции за визи на съветски офицери от разузнаването " добави то. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР