Даниела и Дилшер са семейство, което очаква скоро дете. Тя

...
Даниела и Дилшер са семейство, което очаква скоро дете. Тя
Коментари Харесай

Семейна драма между България и Индия, не пускат съпруга на Даниела у нас, а тя иска да роди тук

Даниела и Дилшер са семейство, което чака скоро дете. Тя е от България, той – от Индия. Той има плантация за крави и ниви, а тя сега не работи. Сватбата им е била в Индия, а мъжът още дори не се е срещнал с българската си рода, написа " Петел ".
Семейството подава молба за виза в посолството на България в Индия. Там се отнасят с съмнение и желаят български документ за гражданския брак на Даниела и Дилшер. Българката го обезпечава и документите за визата са признати. Месец по-късно излиза наяве, че Дилшер Сингх няма да получи виза. Причината става ясна от копието на отхвърли, който ни изпрати Даниела:
„ Представените документи и информацията от извършеното изявление не потвърждават по безапелационен метод задачата на пътешестване. Съмнения, че визата ще се употребява само за миграция “, написа в отговора от дипломатическата ни задача в Делхи, подписан от Владимир Христов, трети секретар консул.
„ Да, мислехме да отидем в България, да си купим къща и да отворим магазин за индийски облекла, да си родя в България бебето, само че... И по този начин, нашите фантазии ги разрушиха поради някакво изявление. Много скърбя, че съм от България, тъй като тук в Индия хората са доста по-различни от нас, българите. Казаха ни да апелираме отхвърли на визата, само че обжалване може да се подаде само в България, а брачният партньор ми няма по какъв начин да отиде да апелира... “, описа Даниела за изданието.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР