Даниел Йорданов, известен с прякора Емили Тротинетката, е в тежко

...
Даниел Йорданов, известен с прякора Емили Тротинетката, е в тежко
Коментари Харесай

"Не съм престъпница": Емили с тротинетката е в тежко психическо състояние

Даниел Йорданов, прочут с прякора Емили Тротинетката, е в тежко психическо положение. Тя е писала прощални писма до близки и едвам е била разубедена от юриста си да не протяга ръка на живота си.

Това изясни пред публицисти неговият бранител Анелия Райчева.

Тя посочи, че клиентът ѝ е бил измамен да се снима в клип, без да си дава сметка какво действително се случва - просто обичал да се снима и демонстрира.

Причината е скандалният клип в мол в Пловдив

Според юрист Райчева, младежът, сниман в скандалното видео, е изцяло съответен, щом работи на бензиностанция и не е правилно да се твърди, че е със специфични просветителни потребности.

Прокуратурата би трябвало да реши какви обвинявания ще бъдат повдигнати

Тодор Чалъков - Куката, Петко Караилиев - Чеченеца  и Даниел Йорданов - Емили Тротинетката бяха задържани, откакто беше публикуван клип, сниман в пловдивски мол, където тримата са снимали 20-годишно момче, което извършва ролята на куче.

Започва инспекция за безчинство, осъществено против момче със специфични просветителни потребности

Днес Емили Тротинетката апелира пред пловдивския областен съд непрекъснатата си мярка за неотклонение " задържане под стража ". По закон тя би трябвало да бъде освободена най-късно на 5 юни.

На влизане в залата Емили съобщи, че сниманото момче единствено е поискало да взе участие в клипа и да извършва команди на куче. 

Тя забрани на публицисти да я снимат в залата. Искаше делото да се гледа при закрити порти, само че съдът не почете настояването ѝ. 

“Аз не съм престъпница ", съобщи Емили и добави, че ще учи висше, както и че доста съжалява и се извинява на всички.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР