Даниел Стайков отказва за спазва съветите на Ищар и Дара:

...
Даниел Стайков отказва за спазва съветите на Ищар и Дара:
Коментари Харесай

Даниел Стайков: Кефи ме да звучи така, кефи ме да пея без техника

Даниел Стайков отхвърля за съблюдава препоръките на Ищар и Дара: Кефи ме да пея без техника

Първите в историята на „ Гласът на България “ крос борби онлайн ще завладяват ефира в неделя вечер от 20 часа



Първите в историята на „ Гласът на България “ крос борби онлайн ще завладяват ефира в неделя вечер от 20 часа. В борбите треньорите по собствен избор ще изправят участник от своя тим против участник от всеки различен конкурентен тим. Така 12-те финалиста ще се борят единствено за 6 места на сцената на огромния край, който е на 12 декември.

Пред камерата на " Тази събота " Даниел Стайков, един от финалистите в шоуто показа за трепета от идните борби.



„ Абсолютно съм признателен за това, което ми се случва. В надпреварите постоянно има доза напрежение и това е част от адреналина, който би трябвало да те подтиква да бъдеш първенец “, сподели участникът.

Даниел се занимава с музика от 16 години, а първата китара, която допира, е тази на татко му. Въпреки, че намира известността за нездравословна и напрежението на кастинга за шоуто било голямо, той признава, че се записва, с цел да може повече хора да чуят гения му.



„ Популярността ме стресираме до някаква степен, тъй като това е комерсиално внимание, относително незадълбочено, да си гледан, следен, коментиран, това се усеща по някакъв метод, само че въпреки всичко аз ще изкарвам парите си от музика, тъй че заповядай стрес в живота ми “, споделя Даниел.

Съветите от Дара и Ищар дефинира като доста здравословни, само че за момента няма да ги съблюдава. „ Като ми е здрав гласът, няма да употребявам доста техника при пеене, тъй като просто мене ме кефи да звучи по този начин, кефи ме да пея без техника “, безапелационен е артистът.



Преди няколко години с негови другари основават групата „ The Lefties “, с която минават през всевъзможни стилове с пънк звучене, с цел да бъде към този момент факт и първият им албум „ Неро “. Очакват ги концерти във Варна и Пловдив, надлежно на 18 и 19 декември.

Мечтаят дружно да подгряват концерт на „ Пласибо “ и помоли от ефира на bTV за помощ, с цел да реализира това.

Още за участниците от " Гласът на България " може да прочетете на:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР