Даниел Петканов закъса здраво с парите! Журналистът Даниел Петканов очевидно вече

...
Даниел Петканов закъса здраво с парите!
Журналистът Даниел Петканов очевидно вече
Коментари Харесай

Затова се разведе! Даниел Петканов зле с парите, вози сина си в трамвая

Даниел Петканов закъса крепко с парите!
Журналистът Даниел Петканов явно към този момент е похарчил целия си хонорар от „България търси талант“, където беше водещ. Това излиза наяве от обстоятелството, че не може да си разреши все по-покачващия се като цена бензин и по тази причина е оставил автомобила си, с цел да се придвижва с градския превоз.



Дани самичък призна тази заран, че чака трамвая дружно със сина си в центъра на София. Двамата с Габриел стоят на спирка, с цел да се придвижат.

Петканов е прочут с любовта си към колите, по тази причина надали е оставил колата си от любовта към ходенето пеш. По всяка възможност за него към този момент не е толкоз елементарно да си заплаща бензина, който надвишава 3 лева за литър.

Даниел няма непрекъсната работа от съвсем 4 години. След като смъкнаха „Часът на Милен Цветков“ от ефира на Нова телевизия през лятото на 2018 година, Лудия кореспондент по този начин и не си откри нещо непрекъснато, заради което приходите му постоянно варират и не са постоянни.

За тези 4 години той се изявяваше основно в интернет като инфлуенсър. Беше и водещ на „България търси талант“, само че шоуто продължава едвам 3 месеца.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР