Даниел Младенов вкара двата гола за Етър при равенството 2:2

...
Даниел Младенов вкара двата гола за Етър при равенството 2:2
Коментари Харесай

Дани Младенов след двата гола на Армията: Готино ми е сега, а ни бяха ни отписали

Даниел Младенов вкара двата гола за Етър при равенството 2:2 с ЦСКА-София на " Армията ". Опитният атакуващ футболист бе удовлетворен от представянето на неговия отбор.

" За първи път въвеждам на " Армията ". Чувството е прелестно. Всеки мечтае да вкара тук 1-2 гола и тимът му да вземе нещо. Ако бяхме изгубили, щеше да е тъпо. Всички ни бяха отписали, само че ето - взехме първата си точка и нека продължим да печелим през тази година. Разбира се, че за мен няма такова благополучие да вкараш два гола на " Армията ". Готино ми е, че вкарах два гола и взехме точка.

Отборът сподели темперамент. Нека не забравяме, че ни напуснаха 4-5 съществени футболисти от нашия тим. Взехме и положителни играчи, само че ще би трябвало време, с цел да се види стилът от техния футбол. Росен Кирилов си има нови условия. Работихме през подготвителния интервал за всичко, което желае той. Ясно е, че няма да стане от началото.

Не желая да летим в облаците. Миналата година постигнахме положителни мачове и стигнахме до баражния мач. За малко не ни стигна да играем в Лига Европа, само че тази година най-важното е да избегнем баражите за избавяне. Ще бъде празник за Велико Търново по време на мача с Левски. Дано да вземем три точки ", показа Младенов.
efbet Лига 1 кръг, петък 12 юли  ЦСКА-София 2:2краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР