Даниел Лойд все още е под карантина, но това не

...
Даниел Лойд все още е под карантина, но това не
Коментари Харесай

Бивша футболна съпруга събра погледите на опашка пред супермаркет

Даниел Лойд към момента е под карантина, само че това не й попречи да разнообрази всекидневието си с извършване на покупки в супермаркета.

Бившата брачна половинка на футболиста Джейми О’Хара събра погледите на всички облечена в къса ефирна рокля, която разкриваше съвършените й крайници.

Тя се появи без грим и прикриваше лицето си с огромни тъмни слънчеви очила, само че папараците съумяха да я издебнат, когато ги смъкна, с цел да щракнат няколко фрагмента.



Моделът спазваше разпоредбите за обществено разграничаване, като търпеливо се подреди на опашката, с цел да влезе в магазина, до момента в който децата й чакаха в колата.


Даниел има двама сина от някогашния си брачен партньор Джейми О'Хара, с който се разведе през 2014 година, както и две деца от новия си брачен партньор, за който се омъжи предходната година.

Появата на 36-годишната риалити звезда идва откакто тя се върна към стилните задължения предходната година, откакто се подложи на увеличение на гърдите, липосукция и лифтинг на бразилско дупе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР