Даниел Киряков от Центъра за анализ и кризисни комуникации гостува

...
Даниел Киряков от Центъра за анализ и кризисни комуникации гостува
Коментари Харесай

Даниел Киряков: Някои апелират към действия, други към бездействия

Даниел Киряков от Центъра за разбор и спешни връзки гостува в студиото на " Лице в лице " по БТВ:

" Различен, нервен, навяващ боязън, терзания. Много е значимо един водач да се обърне към нацията с послания, които биха успокоили хората, отговори той на въпроса на водещата как медиите и политиците приказват за пандемията и за Коронавирус.

Някои молят към дейности, други към бездействия. На моменти сме в безпорядък на посланията, само че въпреки всичко има някаква посока и не би трябвало да бъдем толкоз сериозни.

" Полезно би било регулярна връзка на наличен и понятен език на неща, които биха били практични и в същото време не изпадане в лирически отклонения ", сподели той.

" Много е значимо един водач да се обърне към нацията с послания, които биха били съчувствени, налични, биха успокоили хората ", добави Киряков.

" Някои медии приказват доста за заплахата, с цел да показват ръководещите като наши спасители ", отговори на въпрос на Цветанка Ризова гостът. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР