Дани Петканов реши да разясни във видео защо се разделиха

...
Дани Петканов реши да разясни във видео защо се разделиха
Коментари Харесай

Петканов след развода: Давам минимална издръжка на Александра, но тя няма нужда от нея

Дани Петканов реши да обясни във видео за какво се разделиха с Александра Богданска. Инфлуенсърът снима 30-минутен клип, където обстойно и нашироко изяснява по какъв начин жена му го е подтискала и се чувствал похлупен.

“Да, аз съм основателят на развода. Аз желаех да се разведем. За да няма спекулации ще потвърдя, че няма трети лица. Нито аз съм хванал Алекс в крачка, нито тя мен. Нито аз съм влюбен в трети човек, нито тя” – твърди Лудия кореспондент, само че доста от почитателите му се усъмниха в думите му.

Като причина за раздялата Даниел посочи това, че не е бил кадърен да живее с темпото на Алекс. Като мъж до жена, която води динамичен метод на живот и има непрекъснат блян да се развива от ден на ден и повече, той се е чувствал притиснат, тъй като тя желала и той да живее с нейното движение. Като друга водеща причина за развода репортерът акцентира още и положителният образец, който желае да съобщи на сина си и дефинира постъпката си като мъжка и почтена.

„ В един миг започнах да се усещам притиснат, угнетен и под напрежение поради това, че моят сътрудник желае да бъда като него - толкоз упорит, трудолюбив, обществен, което не са неприятни неща, само че не ми идват от вътрешната страна. Чувствах се угнетен и похлупен. Никой не ме е заставил, само че по този начин го усещах. Исках да се трансформира, с цел да бъда по-добър сътрудник поради нея, само че не ми идваше отвътре” – жали се Даниел и признава, че заплаща минималнат прехрана за наследника си.



„ Александра печели задоволително, та тази прехрана не й е нужна, не е стигнала до нея, само че ще я плащам” – изцепи се инфлуенсърът, който във видеото изясни и че обича някогашната си жена.

Изказването му предизвика гнева на почитателите му, които заподозряха, че той се пробва да манипулира моделката, че има вяра двамата да се съберат. Поведението му бе категоризирано като неприлично, грозно и не мъжко.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР