Дани Петканов разкри как е направил Алекс най-щастливата жена! Дани Петканов

...
Дани Петканов разкри как е направил Алекс най-щастливата жена!
Дани Петканов
Коментари Харесай

Дани Петканов разказа какво му е струвало да осигури голямата изненада за Алекс: Не му е лесно на един женен мъж да отсъства от дома без причина

Дани Петканов разкри по какъв начин е направил Алекс най-щастливата жена!
Дани Петканов и Алекс Петканова са едно от най-обичаните звездни фамилии у нас. Те не стопират да споделят всекидневието си с почитателите ден след ден. След като Лудия кореспондент подари супер автомобил на обичаната си, той взриви мрежата с тези разкрития:
„ Отне ми повече от 6 седмици да провеждам изненадата. Не знам дали може да си визиите какво е на един женен мъж да отсъства от вкъщи без „ основателна “ причина съвсем във всеки комфортен миг, тъй като изборът, покупката и привеждането на мечтаната кола в съответния тип не е елементарен и къс развой.

Само Александра може да каже какви мисли са й минали през главата до момента в който натъкмявам нелепи пояснения къде вървя и какво върша.
Всичко това обаче с единствената цел – да направя нещо, което в никакъв случай не е очаквала. А аз съм си подобен – обичам хората да се изненадват от мен (в положителния или в неприятния смисъл – все тая).
Идеята тъкмо за този автомобил ми пристигна, когато наш другар ни даде да покараме DODGE CHALLENGER HELLCAT. Въпреки, че колата е безусловно изродска с нейните 707 конски сили, видях какъв брой доста се впечатли Александра въобще от цялостното чувство да караш подобен американски мъсъл кар.

Цената на автомобила, обаче надалеч надхвърляше опциите ми. Затова се огледах за по-маломощен вид – в тази ситуация това е версията с 3,6 литровия мотор и по-скромните малко над 300 конски сили.
Цветът наложително трябваше да е тъкмо тази вариация на аленото на Додж – TorRed.
Истината е, че това е необичаен автомобил и имах огромен шанс да попадна на тъкмо този образец, по тази причина не се и колебах, лиши ми 5 минути да взема решението – да го подаря на Александра.

В реалност – в този къс период ме наака птица, до момента в който седях прав до колата и одобрих това за знак да не се двоумя!
Бях доста разчувствуван и нервозен в дните преди изненадата, тъй като просто самичък не имах вяра какво следва да се случи. Но считам че майката на детето ми и дамата, която обичам толкоз доста го заслужава на повече от 100%!
Нека жестът не се схваща неправилно, а точно отткъм материалната му страна. Парите се печелят и губят, те са преходни.
Жестът можеше да е просто букет, набран от улицата или саморъчно направена дрънкулка. По-важното е да демонстрираме на околните ни хора, че държим на тях и че МИСЛИМ за тях “, трогна мрежата Дани Петканов.
Инфо: razkritia.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР