Дани Петканов изненадва двойките с дръзки предизвикателства и горещи въпроси

...
Дани Петканов изненадва двойките с дръзки предизвикателства и горещи въпроси
Коментари Харесай

„Сладки свалки“ се завръща с още по-провокативен сезон

Дани Петканов изненадва двойките с дръзки провокации и горещи въпроси

На 31 август във Vbox7.com стартира новият „ сладостен “ сезон на хитовата уеб поредност от пионерите на цифровото развлечение 7Talents – „ Сладки свалки “. В нея водещ още веднъж ще бъде любимецът на онлайн почитателите - Дани Петканов, който ще влезе в ролята на Купидон за 10 девойки и 10 момчета, търсещи своята половинка.

И във втория сезон на реалити поредицата двойките ще изживеят своята първа среща „ на сляпо “, като този път вълнуващите запознанства ще се случват на доста приятна лятна локация – към басейн. Това ще въвлече участниците в редица провокативни плажни провокации.
 Сладки свалки
За да се опознаят по-добре, водещият Дани Петканов ще им задава горещи въпроси и ще им разпорежда разнообразни задания. Във всеки епизод ще виждаме друг вид игри, в които двойките ще имат опция да схванат повече един за различен в нетипични за тях обстановки. На финала на срещата и двамата ще би трябвало да оценят другия, като слагат оценка от 0 до 5.

Кое ще впечатли противоположния пол – хуморът, интелектът, хубостта или сексапилът на индивида насреща? Колко по-сладки ще бъдат свалките, разберете в новия сезон на поредицата от 31 август във Vbox7.com.

Следете " Сладки свалки " във Vbox7.com всеки четвъртък от 14:00 часа. Още вести за поредицата може да откриете във Фейсбук.
 Сладки свалки
По тематиката Страстен старт на новото уеб риалити „ Сладки свалки “ с извънредни два епизода Дани Петканов събира двойки посредством новото уеб риалити „ Сладки свалки “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР