Дани Каназирева и Николина Ангелкова от ГЕРБ няма да участват

...
Дани Каназирева и Николина Ангелкова от ГЕРБ няма да участват
Коментари Харесай

Дани Каназирева и Николина Ангелкова се отказаха от депутатско място

Дани Каназирева и Николина Ангелкова от ГЕРБ няма да вземат участие в идните парламентарни избори. Това съобщиха бившите депутатки в профилите си във Фейсбук.

Каназирева показва като причина да се отдръпна " това, което се случва в Народното събрание - безсмислени и празни приказки от хора, които се титулуваха като " Промяна ".

" Три следващи пъти носех отговорността като лидер на област Пловдив и три пъти отбелязахме победа. Благодаря за доверието на Бойко Борисов и този път да бъда лидер на региона или по-скоро да бъда след него в Пловдив-град, предвид на идните локални избори следващата година ", пише бившата депутатка и продължава:

Показала съм, че не се опасявам да нося отговорност, да повеждам борби и да надвивам. Без значение каква позиция заемам, постоянно съм била безкомпромисна към несправедливостта и в никакъв случай не съм правила поклон към който и да е. Никога не съм търсила комфорта в политиката, постоянно са били значими уговорките, които поемам пред хората. Отказвам се, тъй като не одобрявам за обикновено това, което се случва в Народното събрание - безсмислени и празни приказки от хора, които се титулуваха като " Промяна ", които хвърлиха в безпорядък всяка сфера, до която се допрян, които не одобриха нито едно съответно решение за ценовия потрес в България, а в противен случай задълбочиха рецесиите в страната ".

По думите ѝ на областно равнище " всичко е застинало ": " няма решения и отговорност, към този момент няма и институция, която да бъде до хората.

Каназирева отбелязва, че ще засвидетелства цялостната си поддръжка към лидера на листата за Пловдив-област.

" Работих прелестно с целия екип в региона и с Георги Мараджиев и им искам триумф, в който не се колебая. В листата в Пловдив също има задоволително стойностни хора. Никога не съм крила, че за мен най-съществен е Пловдив. Оставам в града си и ще работя за локалните избори ", написа на финала на поста си някогашният народен представител.



Николина Ангелкова написа в обществената мрежа, че " на 2 октомври победител би трябвало да бъдат жителите ". Тя също благодари на водача на ГЕРБ Бойко Борисов за опцията.

" Убедена съм в успеха на коалиция ГЕРБ-СДС на идния ексклузивен парламентарен избор, тъй като това е единственият късмет страната ни да се върне към нормалността, която по този начин осезаемо липсва през днешния ден ", декларира някогашният министър на туризма.

" На идните избори няма да бъда претендент за депутат от листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в София област, защото ще пренасоча напъните си в подкрепяне на Политическа Партия ГЕРБ в интернационалната активност, както и за привличането на външни вложители в България ", прибавя Николина Ангелкова.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР