Данък смет скача в Пловдив с 1,20 на месец и

...
Данък смет скача в Пловдив с 1,20 на месец и
Коментари Харесай

Данъците в Пловдив скачат в Космоса. Зико вини Тотев, че опразнил хазната!

Данък боклук скача в Пловдив с 1,20 на месец и гони републикански и международен връх.
Въпреки обещанията преди изборите на новия кмет от ГЕРБ се подвига фрапантно и още един всеобщ налог - за възмездно извличане на жилища и коли.
Здравко Димитров прецизно съблюдава политиката от първия мандат на ГЕРБ и Симеон Дянков и товари жителите на макс, до момента в който към момента е прясно определен на поста. Данък боклук се подвига единствено за жителите, само че не и за компаниите.
Същевременно ГЕРБ ще има тотално болшинство в съвета откакто си купи вресливата, само че комфортна Дани Каназирева с поста на регионален шеф, а Българска социалистическа партия се управлява във Филибето от близкия до Бойко Борисов и Движение за права и свободи предприемач Георги Гергов.
Същевременно кметът Здравко Димитров към този момент си изми ръцете с предходния Иван Тотев и разгласи, че хазната на Общината била празна и нямало пари за стартирани към този момент планове. Няма пари за басейн Младост, чиято първа копка направи към този момент Иван Тотев.
Липсват 25 милиона за новия план за водоснабдяване. Според новият кмет от ГЕРБ остарелият от ГЕРБ е надписал сметката с 10 милиона. Няма пари и за подлеза под жп линиите Модър -Царевец.
Всички го обещаваха преди изборите, само че в този момент се оказва, че пари няма. Пловдив е в положение на потрес и смут. Изборите минаха, само че отново същата управническа мафия ще дърпа конците.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР