Данъчната политика на трябва да се променя. Това заяви Стара

...
Данъчната политика на трябва да се променя. Това заяви Стара
Коментари Харесай

Данъчната политика не трябва да се променя, категоричен е Горанов

Данъчната политика на би трябвало да се трансформира. Това съобщи Стара Загора финансовият министър Владислав Горанов, представен от БНР.

„ Сегашното съответствие на облагане е най-справедливото допустимо във връзка с междинната класа. Всеки опит за въвеждане на прогресивно подоходно облагане ще значи единствено до едно: вие, дейните, образованите хора, да плащате двойно по-високи налози, което съгласно мен, е погрешно и демотивиращо ", сподели министърът.

По думите му 282 хил души са възпламени работните си места с помощта на мяркатa 60/40. Горанов акцентира, че тя ще остане в действие до момента в който е  необходимо да се поддържат предприятията в усложнение.

„ Това, върху което би трябвало да се фокусираме в идващите няколко месеца, е построяването на една смислена политическа стратегия, тъй като единствено след шест месеца са новите избори ", съобщи още финансовият министър, като добави, че се надява до края на годината страната ни да се причисли валутно-курсовия механизъм ERM II, прочут като чакалнята на Еврозоната.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР