Дън формира ненавист“ срещу нежния гигант“ г-н Костело, след като

...
Дън формира ненавист“ срещу нежния гигант“ г-н Костело, след като
Коментари Харесай

Томас Дън: обитател на дома за грижи, убит съсед с лопата в „негодуване“

Дън образува „ злоба “ против „ нежния колос “ господин Костело, откакто твърди, че е нарушил разпоредбите в предпазения жилищен комплекс Oakedene Court в Сандбах, Чешър, където и двамата живееха.

Пенсионерът твърди, че бащата на две деца, който има шест внука, е пускал кучето си от мотива, както и че е вдигал звуци и е употребявал противопожарна врата. < /p>

Той също беше неудовлетворен, че господин Костело получи нова кола по схемата за подвижност.

Г-н Костело отхвърли да е направил нещо непозволено, само че се разсъни на 19 февруари, с цел да открие, че върху него е надраскана маркировка Z колата си.

Той се изправи против Дън и се оплака на полицията, която стартира следствие.

Полицията в Чешър беше „ шокирана “ след разкриване на 15 души, натъпкани в претрупана кола.

Той изчака брачната половинка на господин Костело, Кати, да изведе кучето на разходка - оставяйки господин Костело самичък в жилището си, да спи на дивана.

След това го удари с бич по главата три пъти, употребявайки преднамерено страната на лопатата, с цел да нанесе най-голяма щета, преди да хвърли оръжието в живия плет и да потегли на мобилния си скутер.

Изображение: Royston Costello

Г-н Костело получи разрушен череп и беше открит със съществени пострадвания на главата от брачната половинка му, когато тя се върна към 10 сутринта.

Той беше откаран в болница Royal Stoke, където претърпя незабавна мозъчна интервенция и беше настанен в реанимация, отчасти неподвижен и некадърен да приказва.

p>

Но макар напъните на медиците, той умря два месеца по-късно на 20 април.

Дън беше открит от полицията в същия ден на нападението в различен дом за възрастни хора в Уилмслоу, Чешър. < /p>

Той сподели на служителите на реда, че желае да „ препаше “ жертвата си и призна, че е знаел, че е нанесъл сериозна щета на господин Костело с първия удар – само че го удари още веднъж два пъти, с цел да „ го научи на урок “.

Пенсионерът беше упрекнат в ликвидиране след гибелта на господин Костело.

Прочетете повече в Sky News:

Тийнейджър, който умъртви 82-годишен мъж с един удар, наказан на двама затвор години
Футболен почитател, който се подиграваше със гибелта на талисмана Брадли Лоуъри, пощади пандиза

Издавайки присъдата си, арбитър Стивън Еверет, почетният рекордьор на Честър, разказа офанзивата като „ отблъскващ акт на принуждение “ и „ необикновен безволие ".

" За мен е изцяло загадъчно за какво 85-годишен човек би пристигнал да извърши това извънредно нахлуване.

" Но вашето държание е в сходство с това, че сте сложен, много нахален, нападателен и лицемерен човек.

" Възможно е заболяването ви да ви вземе доста по-рано от минималната присъда. "

Дън има рак на простатата.

Смъртта оставя „ огромна празнота “ в живота на разрушената вдовица

Говорейки след чуването, госпожа Костело разказа по какъв начин гибелта на нейния брачен партньор е оставила „ огромна празнота “ в живота й – и назова килъра му „ злобен страхливец ".

Тя сподели, че " постоянно ще обича " господин Костело и му благодари за " прелестните 23 години ", които споделиха дружно.

" Рой и аз бяхме едно цяло единица и ходехме на всички места и правехме всичко дружно, просто бяхме свят един на различен, постоянно казвахме, че до момента в който се имахме, това беше задоволително.

„ Липсва ми Рой всеки ден и в този момент би трябвало да пребивавам живота си по друг метод, ще направя всичко по силите си, с цел да пребивавам живот без Рой, защото знам, че това би желал той, само че не чакам това с неспокойствие и няма да е елементарно без него, той беше моята канара. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР