„Дамско майсторско управление на автомобил“ е насловът на автомобилния турнир,

...
„Дамско майсторско управление на автомобил“ е насловът на автомобилния турнир,
Коментари Харесай

Жени ще мерят сили в майсторство зад волана за празника си в Казанлък

„ Дамско майсторско ръководство на автомобил “ е насловът на автомобилния шампионат, който ще се организира на 9 март, събота, в Казанлък. Надпреварата за дамите, искащи да покажат уменията си, се провежда за 95-годишнината на общинския вестник „ Искра”. В нея мога да взе участие дами от всяка точка на страната които се усещат уверени в майсторството си зад кормилото, заяви за actualno.com Николай Мончев, ръководител на авто състезателен клуб (АСК) „ Дамасцена Алба “.
Водачите с нежни имена се събират в 9:30 часа против Лъвовата чешма на бул. „ 23-ти пехотен Шипченски полк” с персоналните коли. С една кола в шампионата могат да се включат повече състезатели. Дамите ще са разграничени в три възрастови групи: от 18 до 30 години, от 30 до 45 години и над 45 години.
Преди да се срещнат с трасето на надпреварата ще се запишат за присъединяване и ще бъдат тествани документите им - ваучър на колата, шофьорска брошура и застраховка „ Гражданска отговорност”. В 10:30 е стартът на първия, а в 11:30 часа на втория манш.
Инициатори на шампионата са АСК „ Дамасцена Алба “, община Казанлък и „ Казанлъшка Искра” ЕООД под патронажа на кмета Галина Стоянова.
За уменията на дамите зад кормилото ще се раздадат награди и купи и ще бъде определена и Мис Автомобилист.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР