Дамски отбор по футбол от Враца се включи в благотворителен

...
Дамски отбор по футбол от Враца се включи в благотворителен
Коментари Харесай

С добри сърца! Дамски отбор по футбол от Враца се включи в благотворителен турнир за болни деца в София /снимки/

Дамски тим по футбол от Враца се включи в благотворителен шампионат, научи BulNews. Седмото издание на събитието, в което вземат участие единствено девойки, които не се занимават професионално със спорта, се организира на 22 октомври /събота/ във Военната академия в София. Каузата на благотворителния шампионат е съдружие " Деца с онкохематологични болести ". 
В благотворителната самодейност взеха присъединяване общо 8 тима от дами, любителки на спорта. Те бяха разграничени в две групи по 4 тима. Врачанският „ Фантастико Лейдис “ се показа впечатляващо и сграбчи второто място на шампионата.
Входът за спортното събитие, както всяка година, по този начин и в този момент бе свободен, като всички присъстващи имаха опцията да отделят от персоналните си средства, които да слагат в авансово готови за това кутии. Край игрището бе спретнат базар, от който всеки искащ можеше да закупи по нещо за сума, избрана от самия него.
Всички събрани средства от благотворителния шампионат ще бъдат разпределени сред деца от цялата страна, страдащи от онкохематологични болести.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР