Дами, внимавайте на какви нови и модерни диети се подлагате,

...
Дами, внимавайте на какви нови и модерни диети се подлагате,
Коментари Харесай

Холивудската диета с бебешко пюре е вредна за здравето

Дами, внимавайте на какви нови и съвременни диети се подлагате, тъй като в никакъв случай не се знае какви главоболия може да си докарате. Световните фешън икони и холивудски величия непрестанно ни заливат с подробна информация за странните си хранителни режими и „ супер ефикасни ” диети, с които поддържат съвършената си визия и форма.

Преди известно време някогашната другарка на хубавеца Брад Пит – Дженифър Анистън, скандализира със своята диета с бебешко пюре. В поддръжка на бебешкия режим на хранене застана и миналата изгора на Брад – Гуинет Полтроу. Според проучвания на експерти, бебешките пюренца не носят нищо положително, даже противоположното – диетата с тях е квалифицирана като рискова и неуместна.

Според испански експерти диетичният режим на Анистън и Гуинет съставлява риск за здравето на популацията. Причината за това е, че няма научна основа, която да поддържа обстоятелството, че с бебешко пюре организмът на един възрастен човек получава даже минимална част от нужното, за естественото си действие.

Заключителната теза на испанските експерти е безапелационна, че сходен хранителен режим „ на пюренца ”е надалеч от здравословната диета. Всичко, обвързвано с него е по-скоро мода, която, в случай че не бъде прекъсната в зародиш, може да излезе отвън надзор.

 Сливи

В най-общи линии диетата с бебешки пюрета на Дженифър Анистън включва 14 бурканчета бебешка храна на ден. Самата холивудска актриса твърди, че този хранителен режим й се отразява извънредно добре. Изследователите обаче са на радикално друго мнение – тази нова мода може да заблуди обществеността, че отслабването е допустимо с бебешка храна.

Бебешките пюрета са предопределени за новородени. Тази храна съдържа нужните потребни субстанции за доста по-малко тегло от това на един възрастен. Човек в зрелост нуждае от повече сила, в сравнение с едно бебе.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР