Дами, в тази статия ще направим скромното признание, че часовете

...
Дами, в тази статия ще направим скромното признание, че часовете
Коментари Харесай

Ако отслабна, повече ли ще ме обичаш?

Дами, в тази публикация ще създадем скромното самопризнание, че часовете в денонощието няма да ни стигнат, с цел да споделим всичко, което научихме от нашите приятелки, колежки и читателки (и от персонален опит, схваща се) за есенцията на женската убеденост . Но никога няма да си позволим да ви ангажираме с персонална битова драма, тъй като такава история би била по едно и също време прекомерно идентична и прекомерно друга с всички останали.

Понякога си мислим, че в случай че всички дами по света запазят силата, която влагат, с цел да се състезават с другите дами (или със личните си комплекси) за вниманието на мъжете, и я вложат в преследването на професионалните и креативните си фантазии, може би най-сетне ще имаме причина да спрем да мрънкаме поради неналичието на огромен брой дамски представители в класациите за сполучливи персони.

 жена обич връзки iStock

Не споделяме, че има нещо неприятно в това, да се любуваме да бъдем обект на предпочитание, никога. Просто сме на мнение, че може би от време на време придаваме прекомерно огромна стойност на забележките на половинката ни . А те не би трябвало да бъдат основен фактор в построяването на нашата самокритика.

В обичаните ни сантиментални комедии мъжът е този, който е главен генератор на убеденост на основната героиня. Стимулира я да преследва фантазиите си. Появява се "неочаквано " по време на трагичната кулминационна точка с проливния дъжд, с цел да избърше сълзите, които се сливат с дъждовните капки, и да ѝ каже какъв брой е специфична. Е, алармата звъни, време е да отворим очи и да се върнем назад в действителността.

Ние също мечтаем за обич като от приказките, която ни окрилява и ни показва вярната посока. Титулуваме мъжът до нас като стопанин на нашите страсти, само че това не всеки път се отразява добре на самочувствието ни. Той може да ни накара да се усещаме като най-красивите дами на света или като най-незаслужаващите внимание единствено накратко, които хвърля повърхностно през рамо, преди да отиде на работа.

Само се замислете: какъв е коефициентът на благополучие на жена, която всеки ден с дръзка походка покорява света и се смее в лицето на житейските компликации, само че всяка вечер се прибира при сериозния си брачен партньор, който в никакъв случай няма да я накара да се усеща по този начин, като че ли е задоволителна?

 жена обич връзки iStock

Дами, истината е, че колкото и да се опитваме да бъдем корави и невъзмутими, не можем да избягаме от женската си природа. Чувствителни сме, имаме потребност от дневна доза обич и похвали и в това няма нищо неприятно. И не си мислете, че това се случва единствено на слабите и подвластните, в противен случай.

Именно най-силните дами имат най-голяма потребност да бъдат уязвими и чупливи пред някого, да бъдат откровени, да бъдат просто дами.

Перфектно тяло не е равно на високо самочувствие. И в случай че трофеят „ съвършената жена “ изисква свалянето на няколко кг, може би цената му не е чак толкоз огромна. Защото желанието всекидневно да утвърждаваме това, което виждаме в огледалото, би трябвало да бъде наша персонална задача , а не плод на повърхностна мотивация от страха да бъдем "изоставени ".

 жена обич връзки iStock

Самоувереността е това нещо, което би трябвало да построяваме и при нужда да ремонтираме изцяло сами. Затова дано идващия път, когато някой ви накара да се чувствате като по-нисша версия на себе си, да не се самобичувате, тъй като не покривате непознати критерии, а да утвърдите вътрешната си мощ, която не е подвластна на битови упреци.

И когато сътрудникът ви си разреши да насочи неуместна забележка за метода, по който изглеждате, не ви насърчаваме да хвърляте чинии или да отвръщате с отровни обиди (да, това прелъщение по никакъв начин не ни е чуждо). Просто се уверете, че изисквате от него да прави разлика сред градивната рецензия и проявата на пренебрежение .

Защото в последна сметка никой не би трябвало да отделя време и старания за някого, който остава кьорав за достолепията на edna невероятна жена.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР