Дамата е бясна, защото не знае Инфинитито й дали изобщо

...
Дамата е бясна, защото не знае Инфинитито й дали изобщо
Коментари Харесай

Груба грешка на ОПГ-то от Северозапада - посегнаха на лимузината на бургаска вип персона

Дамата е гневна, тъй като не знае Инфинитито й дали въобще ще става към този момент за шофиране, само че благодари на Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата

ОПГ-то, профилирано в кражба на коли и тяхното разкомплектоване, което бе разкрито от ОДМВР-Бургас, е имало неприятния шанс, че е протегнало ръка на автомобила на Мисис Бургас. Става дума за лекия автомобил Нисан " Инфинити ", който изчезна в петък от курортния комплекс Слънчев бряг и транспортиран до сливенското село Гавраилово, с цел да бъде разглобен на елементи, които са извънредно скъпи на пазара. Самият модел Инфинити към този момент не се създава.



 Тази вечер Мисис Бургас 2017 г. и Мисис България Woman of the Universe 2017 година инж. Валя Жекова изрече своята признателност към органите на Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата. Тя обаче е и гневна, тъй като " не знам цялостните условия, при които е откраднат автомобилът и в какво положение се намира той. Възхитена съм от оперативността на бургаските служители на реда и Прокуратурата. Надявам се обаче на справедливо наказване ". 



Инж. Жекова е измежду най-хубавите ни химици и оглавява Лабораторния изпитвателен комплекс на Регионалната здравна ревизия в Бургас. Съпруга е на някогашен боен и образцова майка на две дъщери - проектант и доктор. 

Инж. Жекова е смутена, тъй като няма информация дали въобще автомобилът може да бъде кадърен за шофиране. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР