Дължа много на Васил Божков, който повярва в мен, това

...
Дължа много на Васил Божков, който повярва в мен, това
Коментари Харесай

Номинираната от Слави за премиер Антоанета Стефанова: Дължа много на Васил Божков

" Дължа доста на Васил Божков, който повярва в мен ", това са думи на Антоанета Стефанова, която бе оповестена от Слави Трифонов като предложение за министър председател от Има Такъв Народ.

Оказва се, че Стефанова единствено ще отиде да вземе мандата от Румен Радев и незабавно ще го върне.

Думите ѝ изречени по адрес на Васил Божков по времето, когато предприемачът укриващ се в Дубай с 19 обвинявания, съумя да стане и началник на шахмата у нас.

Освен, че провежда балове в чест на Антоанета Стефанова, Божков е бил и неин главен спонсор години наред, а при една от успехите ѝ дава като награда 10 хиляди $.

" Дължа триумфа си на доста неща. Благодаря на фамилията си, на Владо Георгиев и на Васил Божков, който още преди да стане президент на федерацията повярва в мен и ми помагаше. Дори персонално бе в Елиста, което още повече ме окуражи.

Въпреки недобрата предходна година започнахме дълготрайна подготовка за това състезание и съумях да го печеля ", споделя в свое изявление Стефанова пред в. " Сега " във връзка триумфите в кариерата ѝ още през 2004 година, от което излиза наяве, че има съответни зависимости, с които влиза в политиката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР