Дали ще се срещнем с БСП, зависи от формата на

...
Дали ще се срещнем с БСП, зависи от формата на
Коментари Харесай

Костадинов: На ден в София се събират по 4000 подписа за референдум за запазване на лева

Дали ще се срещнем с Българска социалистическа партия, зависи от формата на диалози, който ни предложат, уточни той
Във Варна се събират 1500 подписа дневно за референдума за опазване на лв., а в София – по 3000-4000 за същия интервал. Има и засилен интерес от чужбина. Събирането на подписи продължава до 10 април. Това сподели в ефира на „ Твоят ден “ по NOVA NEWS водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Ще откликнем на покана за диалози от Българска социалистическа партия според от формата. Ако ни поканят във формат с всички водачи, това е безсмислено. Това го вършим всяка сряда и ще бъде мимикрия. Няма нищо неприятно в диалози с Българска социалистическа партия, по някои въпроси имаме единодушие, като да вземем за пример въоръжаването на Украйна, което отиде в Конституционен съд. Но не виждам какво ново можем да си кажем. На някои от партиите им се искаше да има държавно управление, водени от желанието да разполагат с част от държавната баница. Затова бяха подготвени на всевъзможни взаимни отстъпки. Пример е „ Български напредък “. Това ще им се отрази и те няма да влязат в Народното събрание на последващи избори “, счита той. 

По думите му няма опит за узурпиране на властта от Радев, в противен случай – властта му носи репутационни вреди. „ Не беше редно да забави толкоз доста процедурата по връчване на трите мандата. Половината от нашите задания в този парламент ние сме ги свършили. ПВУ би трябвало да бъде предоговорен в частта си за енергетика “, безапелационен е Костадинов. 

Според него реакторите в АЕЦ „ Белене “ би трябвало да бъдат довършени и да проработят. „ Ако има опция, нека се изградят още мощности в АЕЦ „ Козлодуй “, само че приоритет е „ Белене “. Би било национално изменничество, в случай че тази централа остане недовършена “, разяснява той. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР