Дали от ранното ставане, или от самата природа, журналистите масово

...
Дали от ранното ставане, или от самата природа, журналистите масово
Коментари Харесай

Горещи войници и тежка артилерия изпотиха палавите репортерки навръх празника! Шашардисани изръсиха куп глупости в ефир, а Лора Крумова...

Дали от ранното ставане, или от самата природа, публицистите всеобщо бълваха лапсуси в репортажите по случай 6 май, видя БЛИЦ.

Някои демонстрираха толкоз неуместно държание, и блеснаха с такива безумни мнения, че станаха за смях пред феновете, които заляха мрежата с вълна от възмущения.

Днес централна тематика в излъчвания беше тържественият церемониал, с който българската войска отбелязва професионалния си празник. И bTV, и Нова телевизия непрестанно правеха директни включвания ту от площад " Княз Александър Първи ", ту от авиобаза „ Граф Игнатиево” , с цел да покажат на феновете си атмосферата от тържественото събитие.

Може би и поради това предаванията изобилстваха с гафове, лапсуси и тъпи изявления. На няколко пъти bTV блесна с лафове от сорта на „ Тези красавци скоро ще бъдат в небето” (малко откакто феновете видяха какво се случва в в база „ Враждебна”, откъдето излетяха хеликоптерите Ми-24, Ми-17 и Кугър), както „ Поли, доста ти отива тази машина” (обръщение на Жени Марчева към репортерката, която се беше качила на един от танковете, които ще преминат по жълтите павета).



Лошо усещане направи, че от неспокойствие репортерите не са съумели да запомнят имената на събеседниците си и непрестанно ги прекръстваха.

Неуместните изявления продължиха и в обедната емисия на bTV. В директно включване от Националния военноисторически музей, където със специфична стратегия се отбелязва Денят на храбростта и празника на Българската войска, кореспондентка на медията сподели най-голямата атракция в музея – големия котел, цялостен с фасул супа, от която всеки клиент може да опита. След малко изявление с един от военнослужещите, който се навърташе край казана, журналистката го попита дали и той ще се подреди на опашка, с цел да опита чорбата. А по-късно му насочи къс съвет да внимава с пушката, тъй като в близост имало доста хора.

Жестока изцепка направи и репортерката Миа от Нова телевизия, която се опита да интервюира мелнишкия свещеник Герасим. Духовното лице опита да изясни ритуала по осветление на знамената, при което Миа изцепи: " Със светена вода ли ще се освещава? " " Ами... Да, както постоянно ", същиса се епископът. " Ама... постоянно ли е със светена вода? ", не се спря тя. Странно е по какъв различен метод може да протече едно освещаване, смаяха се наши читатели.

Нейната колежка Велина Сашева от същата телевизия пък, палаво се усмихваше на униформените: " Възползвайте се, през днешния ден всички бойци са по-достъпни от всеки път ", подкани тя феновете.

Лора Крумова от своя страна не остана по-назад в безумията, изръсвайки " че България била попаднала под " османско величество ".



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР