Дали нов огромен скандал е на път да се развихри

...
Дали нов огромен скандал е на път да се развихри
Коментари Харесай

Нов допинг скандал или просто проверка...

Дали нов голям скандал е на път да се развихри или това е просто следващата допинг инспекция, следва да разберем. В центъра на събитията още веднъж е неприятното момче на волейбола Ървин Нгапет, както и неговият добър другар Бруно Резенде. Суперзвездите на Франция и Бразилия имаха неочаквана допинг инспекция тази заран в Русе.

Дали обаче от щаба на френския народен тим са спокойни?! Тук е огромната тайнственост към най-хубавия играч на тима - Ървин Нгапет. От френската федерация оповестиха посрещача за контузен. Интересното е обаче, че през цялото това време до момента в който сякаш беше в лазаерта, той не пропусна нито една подготовка. Прогнозите бяха, че ще се завърне след две-три седмици.



Нгапет дойде дружно със съотборниците си в Русе, където Франция ще изиграе мачовете от груповата фаза на международното състезание. Той тренира наедно с останалите, а внезапаната допинг проба породи много въпроси...

Утре Франция излиза против Китай в първия си мач на Мондиал 2018. Срещата от група В ще се изиграе от 14:00 часа в зала " Арена Русе ". На идващия ден пък е най-очаквания конфликт сред " петлите " и Бразилия. Мачът е от 20:30 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР