Дали мъжът ми ми изневерява? Това е въпрос, която навярно

...
Дали мъжът ми ми изневерява? Това е въпрос, която навярно
Коментари Харесай

3 основни причини ЗАЩО мъжете изневеряват

Дали мъжът ми ми изневерява? Това е въпрос, която вероятно всяка една жена си е задавала най-малко един път през живота си. Истината е, че в никакъв случай не можете да сте безусловно сигурни, тъй като, в случай че един човек реши да кръшне, постоянно ще откри метод. По-важният въпрос обаче е: Защо мъжете изневеряват? Оказва се, че аргументите би трябвало да търсим както в мъжката природа, по този начин и в държанието на дамите. Ето какво споделят психолозите по тематиката:
Мъжете обожават новите тръпки и разнообразието
Чували ли сте по какъв начин някои господа не желаят да хапват от едно и също ядене два пъти дневно? Този простоват образец илюстрира отношението на някои мъже към връзките и секса. Продължителните любовни връзки единствено с една жена пораждат скука у тях. От досада и предпочитание за нова тръпка те стартират да се оглеждат за нови благоприятни условия. И в случай че множеството дами влагат куп страсти във всеки романс, то за мъжете аферите са просто секс и нищо повече. Ако измяната им бъде разкрита, те ще опитат да се извинят, изтъквайки, че за тях другата жена не е означавала нищо.
Дългите връзки плашат мъжете
Има представители на мощния пол, които под паника се плашат от сериозното обвързване. Идеята да прекарат живота си единствено с една жена, ги кара да се усещат лимитирани. Сякаш всичко е предопределено за тях и нищо повече не може да им се случи. В опит да се измъкнат от матрицата на всекидневието и за момент да бъдат други, те се впускат в извънбрачни връзки.
Отблъскващото държание на дамата до тях
Много постоянно мъжете изневеряват, тъй като са се почувствали отблъснати от половинката си. Те не понасят невротични, мрънкаши, ревностни и завладяващи дами, които подвигат скандал за най-малката дреболия. За да се изолират от сходна отрицателна среда, господата търсят компанията на друга жена, която ги разведрява и схваща. Тя не ги засипва с обвинявания, а в противен случай – възхищава им се и в нейно наличие те се усещат мъжествени, ценени и мечтани.
Мъжете обичат да си чешат егото
Факт е, че има и значително мачовци, които преглеждат дамите като титли. Романсът с дадена хубавица напомпва егото им до небесата и ги кара да се усещат неотразими. Харесва им да бъдат прелъстители, а и това ги кара да се усещат млади, атрактивни и мечтани. За всеки мъж е значимо да има самочувствие и да получава възхищението на близките.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР