Дали геният може да се разпознае от пръв поглед? Учени

...
Дали геният може да се разпознае от пръв поглед? Учени
Коментари Харесай

Може ли геният да се разпознае от пръв поглед? Науката казва да

Дали геният може да се разпознае от пръв взор? Учени дават позитивен отговор на този въпрос. Въз основа на техни разбори на черти от характера, само че и на външни белези, свързани с гениални хора, представяме лист, който ще ви изненада с наличието на необикновени и странни признаци. Благодарение на него обаче можете елементарно да разпознаете, че пред вас има същински талант.

1. Външен тип

Учени от университетите в Принстън и Браун, са разпознали три от най-често срещаните външни признаци, които характеризират съществуването на висок разсъдък у индивида. Високият растеж, както и дългите крайници са симптом за съществуването на висок коефициент на просветеност.

Левичарите също имат високи умствени и аналитични качества. За отбелязване е още, че бебетата с непатологично увеличени размери на главата имат нараснали умствени качества.

2. Тревожност и безпокойствие

Според учени от Канада признаците на тревога не постоянно характеризират някакво психологично заболяване, а в противен случай, такова държание постоянно е особено за хора с нараснал разсъдък.

3. Лоши привички

Повечето умни хора по света имат податливост да пият алкохол. При няколкогодишни наблюдения учени откриват, че тук в рискова група са високоинтелигентните деца по време на тийнейджърството, както и дамите, получили висше обучение.

4. Време за работа

Както споделят учените, виталният облик на човек е претърпял редица промени в процеса на еволюция и по този начин се е появила част от хората, които имат способността да работят с цялостна мощ през нощта. Именно гениите са тези, които размишляват в спокойната атмосфера на времето, в което останалите спят здрав сън.

Източник: Lifehackers / Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР