Дългоочакваното стартиране на основната мрежа на Shibarium - революционно решение

...
Дългоочакваното стартиране на основната мрежа на Shibarium - революционно решение
Коментари Харесай

Цената на Шиба Ину се срива след старта на новия блокчейн

Дългоочакваното пускане на главната мрежа на Shibarium - революционно решение за мащабиране от втори пласт на Етериум - беше съпроводено от непредвидени провокации, които доведоха до забележителен спад на цените в екосистемата на Шиба Ину.

На 16 август мейннетът Shibarium сполучливо проработи след обширна тестова фаза, в която участваха милиони консуматори и основаването на 21 милиона портфейла.

Shibarium беше замислена, с цел да се оправи с проблемите с мащабируемостта на Етериум ( ETH ), като усили пропускателната дарба на транзакциите и понижи разноските. Следователно дебютът на плана означи стратегическа маневра за изтласкване на Шиба Ину ( SHIB ) оттатък произхода му като елементарна меме монета.

Шиба Ину набра забележителна мощ по време на бичия пазар през 2020-2021 година Въпреки че за малко време надмина по стойност по-утвърдения Dogecoin, цената на SHIB се срина с над 90% по време на последвалия мечи пазар.

Въпреки това общността на Шиба Ину показва резистентност и издигна децентрализирана екосистема, съсредоточена към SHIB. Тази екосистема включва ShibaSwap, децентрализирана борса и нейния личен токен BONE. В навечерието на старта на основната мрежа на Shibarium се наблюдаваше нарастване на цената на SHIB, което отразяваше оптимистичните настроения, преобладаващи в общността.

Мрежата притегли вниманието на нови планове, наблягайки евентуалното си влияние върху промишлеността. Докладите сочеха, че над 100 компании интензивно се занимават с създаване на платформата Shibarium, което наблягаше разширяващия се интерес.

Независимо от това, след стартирането и токените SHIB и BONE означиха забележителен спад в цените. Тези спадове бяха провокирани от опасенията, произлизащи от евентуални разстройства по време на етапа на пускане, в това число известия за компликации при възобновяване на активи, които са били свързани с мрежата на Shibarium.

Твърди се, че някои консуматори са се сблъскали със усложнения, когато са се пробвали да трансферират активите си от Етериум към новосъздадената мрежа, което е довело до краткотрайно прекъсване.  

Освен това китайският блокчейн публицист Колин Ву уточни, че изумителните 965 ETH, равняващи се на $1.7 милиона, са заседнали на моста. Потвърждавайки това, данните от Etherscan демонстрираха баланс от 965.3 ETH, равняващи се на $1.735 милиона, в токени, предопределени за преход от Етериум към Shibarium.

Едновременно с това проблемите се разпространиха и върху протокола за дистанционно управление на Shibarium, който сега не действа. Този крах попречва отдалечените интервенции в мрежата, което се отразява на ангажираността на потребителите и напъните за добиване на данни.

Също по този начин сведенията от откривателя на Shibarium демонстрират, че производството на блокове е срещнало провокации, което е довело до 7-часова пауза в генерирането на блокове. Макар че производството на блокове за малко се възобнови, то претърпя спомагателни спирания, преди да се възстановява няколко часа по-късно.

За същия интервал от време цената на SHIB спадна до $0.0000085, което съставлява 10% спад за последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР