Дългоочакваната комбинация Eucerin® DERMOPURE Серум с тройно действие и Eucerin®

...
Дългоочакваната комбинация Eucerin® DERMOPURE Серум с тройно действие и Eucerin®
Коментари Харесай

Печелившата комбинация на Eucerin® за борба с петната от акне е вече на пазара

Дългоочакваната композиция Eucerin® DERMOPURE Серум с тройно деяние и Eucerin® DERMOPURE Защитаващ флуид SPF30 , която усъвършенства здравето, положителния външен тип и самочувствието на хората, наранени от пъпките и петната от акне, е към този момент на пазара.

Акнето е едно от най-често срещаните кожни болести - 95% от подрастващите и 40% от възрастните страдат от акне. Но неприятните пъпки и петна с изключение на физически могат да нанасят и дълбоки прочувствени белези. Мнозина страдат от постинфламаторна хиперпигментация - откакто са преборили пъпките, не престават с години нелеката борба с петната от акне.

И тук като мощен тандем се появяват двата нови продукта Eucerin® DERMOPURE Серум с тройно деяние и Eucerin® DERMOPURE Защитаващ флуид SPF30, които стартират нова страница в сполучливата история на продуктовата линия DERMOPURE. Те са с лека формула, немазни и приятни за приложимост.

 Печелившата композиция на Eucerin® за битка с петната от акне е към този момент на пазара

Eucerin® DERMOPURE Серум с тройно деяние

съдържа изобретение, което трансформира живота на хората - неповторимата, патентована съставна част Thiamidol®, която противодейства на хиперпигментацията в зародиш, третирайки главната причина за нейната поява - сформирането на пигмента меланин. В рамките на 10-годишен теоретичен план Beiersdorf - компанията зад марката Eucerin®, изследва и тества над 50 000 евентуални съединения. От тях Thiamidol® печели безапелационно оспорвания конкурс и след няколко години на пазара към този момент потвърди ефикасността си против хиперпигментация.

Формулата на серума съдържа салицилова киселина за понижаване на пъпките, както и друга вълшебна съставна част като Licocalcone A за попречване на по-нататъшната им поява и кожни недостатъци.
Себум-регулиращата технология оставя кожата суха на тип и добре матирана за дълго време.
Серумът се нанася върху цялото почистено лице заран и вечер.

Потребителите регистрират първи забележими резултати единствено след две седмици приложимост по два пъти дневно и виждат, че положението на кожата в допълнение се усъвършенства във времето. Не би трябвало редом със серума да се употребяват други артикули, съдържащи Thiamidol®.

Eucerin® DERMOPURE Серум с тройно деяние се предлага в аптеките в страната в диспенсър с съдържимост от 40 мл на целесъобразна цена 29.92 лева

 Печелившата композиция на Eucerin® за битка с петната от акне е към този момент на пазара

Eucerin® DERMOPURE Защитаващ флуид SPF30

оказва помощ да се предотврати повторната поява на пъпки и недостатъци и пази против потъмняване на белезите след акне в следствие от излагане на слънце.
Съдържа ефикасни филтри против ултравиолетовите лъчи вид A и B за слънцезащитен фактор 30. Антибактериалният декандиол оказва помощ да се предотврати появяването на нови пъпки, а Licochalcone A успокоява раздразнената кожа. Немазната формула без мирис съдържа още себум-регулираща технология за дългогодишен изсъхнал резултат и матирана кожа. Нанася се всяка заран след серума върху добре почистена кожа, както и колкото постоянно е належащо денем.

Eucerin® DERMOPURE Защитаващ флуид SPF30 се предлага в аптеките в страната в опаковка от 50 мл на целесъобразна цена 29.92 лева

Потребителите откриват чудодейното деяние на комбинацията от серум и защитаващ флуид.

Дерматологично изследване с присъединяване на 100 консуматори сподели, че комбинираното потребление на двата продукта усъвършенства положението на петната от акне като нищо друго, което са опитвали преди. Те регистрират, че с изключение на облекчение и сензитивно усъвършенстване на живота им тези два продукта са посочили най-висока резултатност в тяхната битка с петната след акне. " Комбинираната приложимост на двата продукта съумява да пребори петната след акне ", споделят 95% от потребителите.

Новите артикули оказват помощ да се понижи лъщенето на кожата и не запушват порите. Ефикасността им се покачва, когато се употребяват в композиция, а първият забележим резултат настава единствено след две седмици приложимост и положението на кожата продължава да се усъвършенства във времето по-късно в хода на целия целесъобразен 12-седмичен курс.

По предписание петната от акне избледняват с времето, само че това може да отнеме няколко години, даже десетилетие. Продуктите Eucerin® DERMOPURE срещу петна след акне подкрепят и форсират този развой. Малко евентуално е петната да се появят още веднъж, откакто един път към този момент са изчезнали. Но с цел да се предотврати образуването на нови, специалистите на Eucerin® предлагат потреблението на продуктите и откакто петната към този момент са избледнели и до момента в който самата кожата е склонна към недостатъци.

В допълнение - многото разнородни артикули в серията DERMOPURЕ, като да вземем за пример Eucerin® DERMOPURE Измиващ гел, са идеални за приложимост в композиция с тези два нови продукта и са сполучливо създадени за потребностите на склонната към недостатъци кожа.

За Eucerin®

В продължение на над 100 години Eucerin® се занимава с дермокозметична грижа за кожата, организира реформаторски медицински проучвания и създава ефикасни, новаторски, клинично изпитани решения за грижа за кожата с отлична търпимост. Продуктите с марката Eucerin® пазят, усъвършенстват и поддържат здравето и хубостта на нашата кожа. Ние знаем, че резултатът на нововъведенията ни в грижата за кожата се простира надалеч оттатък нея. Разрешаването на дерматологичните им проблеми кара хората да се усещат по-добре, влияе върху цялостното им положение и усъвършенства качеството им на живот. Затова " ние имаме вяра, че дерматологичната грижа за кожата има силата да трансформира живота на хората ".

Страданията на младия Юню

Младежът Юню описа пред Eucerin® детството си, белязано от акнето, което е типичен образец за това по какъв начин се усещат младежите с това заболяване. Откритият и радостен Юню стартира да се смущава от мненията на роднините и приятелите си и да страни от тях, не гледа хората в очите, когато приказва, прикрива лицето си с коса. Единствено сполучливото изцеление внася облекчение в живота му. " Сега се усещам удобно в кожата си ", споделя той.


За страдание доста хора нямат неговия шанс и страдат от постинфламаторна хиперпигментация дълго откакто острата фаза на акнето е отминала. След като са преборили пъпките, на дневен ред за тях в продължение на години и даже десетилетие остават петната от акне. Те им припомнят и за невидимите прочувствени рани, нанесени през съзряването им.

Постинфламаторната хиперпигментация е необятно публикувана в целия свят и оказва отрицателно въздействие върху самочувствието на хората и качеството им на живот.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР