Далай Лама дълбоко съжалява за коментарите, които направи за жените

...
Далай Лама дълбоко съжалява за коментарите, които направи за жените
Коментари Харесай

Далай Лама дълбоко съжалява за коментарите си относно жените

Далай Лама " надълбоко съжалява " за мненията, които направи за дамите в неотдавнашно изявление за Би Би Си, се показва в изказване на канцеларията му, оповестява " Франс прес ".

" Отговаряйки на въпрос за това дали личната му реинкарнация (превъплъщение, прераждане) би могла да бъде жена , и намеквайки, че в случай че е тя, тя би трябвало да бъде привлекателна , Негово светейшество фактически нямаше поради никаква засегнатост ", се акцентира в изказването.
 Далай Лама установи: Доналд Тръмп няма морал
Далай Лама установи: Доналд Тръмп няма морал

Отворен е идващият Далай Лама да е жена, само че единствено в случай че е привлекателна

" Той съжалява надълбоко, че хора са били засегнати от това, което сподели и предлага своите откровени извинения ", се добавя в позицията.

Коментарите на Далай Лама бяха направени в изявление за английската медия през предходната седмица, като то беше обещано в резиденцията на тибетския нравствен водач в Дарамсала в Северна Индия, където той живее в заточение.

" Ако пристигна Далай Лама от женски пол, тогава тя би трябвало да бъде по-привлекателна ", отбезяла в изявлението Далай Лама, допълвайки: " Ако Далай Лама е жена, о, о... считам, че хората избират да не я виждат, това лице. "

Коментарът провокира безредици в обществените мрежи по целия свят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР