Дъждът вали. Но само пролеттана прага на пристигащото ляторазбира: тихо

...
Дъждът вали. Но само пролеттана прага на пристигащото ляторазбира: тихо
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: В НДК представят хитове от Стефан Димитров

Дъждът вали. Но единствено пролетта

на прага на идващото лято

схваща: безшумно плаче любовта...

„ Обичам те “ се написа, в действителност, слято.

Добро утро със стиховете на Добромир Банев. Ще имате шанса да ги чуете и от самия него. Потегля на странствуване из страната. Хасково, Кърджали и Ловеч са първите спирки за срещи с феновете.

„ Дано ”, „ Безнадежден случай ”, „ След края на света ”. И още шлагери от Стефан Димитров се събират в специфичния концерт в НДК - на 10 април.

Богдана Карадочева, Васил Найденов, Тони Димитрова, Тоника са единствено част от звездните участници в концерта. Новото потомство на поп сцената също има свои представители в звездната нощ. Композиторът Стефан Димитров, в елитна компания на музиканти и артисти и правилни почитатели - в зала 1 на НДК, с концерта „ Моята музика ”.

В събота ще има „ Болярско надиграване ” - несъмнено във Велико Търново, в Двореца на културата и спорта. Любителски клубове по танци ще премерят сили и ще зарадват публиката.

В неделя Фолклорна танцова гледка поема щафетата в НДК. Два концерта ще показват новите направления в обичайното изкуство на българския танц.

„ Климт и Шиле - Ерос и Психея ” - кавги, сънища, обсесии в Златната ера на Виена.

Филм за вълшебните моменти в изкуството и раждането на нови хрумвания. Едно странствуване из Виена на фамозните художници Густав Климт и Егон Шиле и творбите им в галерии и музеи. Учител и възпитаник умират в една и съща години - 1918-та. 100 години по-късно творбите на визионерите още веднъж заемат централно място в австрийската столица.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР