Дадоха ход на делото срещу Кристина Дунчева от Сандански. Тя

...
Дадоха ход на делото срещу Кристина Дунчева от Сандански. Тя
Коментари Харесай

Обвинената за убийството на двете си деца припадна в съда

Дадоха ход на делото против Кристина Дунчева от Сандански. Тя е обвинена за убийството на двете си дребни деца в края на 2020 година. Жената беше предадена от прокуратурата на съда след заключението на специалисти, че при нея не е налице психическо заболяване и може да дава отговор за дейностите си.

Малко след влизането си през днешния ден в залата Дунчева припадна. Това наложи идването на екип на незабавна помощ. След прегледа е открито, че няма заплаха за живота на Кристина и делото може да продължи.

Kъм обвинената има и предявен иск от бащата на децата ѝ  – Георги Трайков, за погашение на кръвнина в размер на по 350 000 лева за двете им деца.

До момента Дунчева е настанена в психиатрията в Ловеч, където отбраната ѝ упорства да остане, защото е лабилна и има потребност от здравна помощ, а пандизът в Сливен, където може да бъде преместена, не предлага такива условия.

Кристина декларирала пред съда, че не схваща какво се случва, какво се разисква на съвещанието и че „ ѝ приказват гласове “. Споделила още, че пие три типа успокоителни.

Припомняме, че Дунчева живееше на фамилни начала с Георги Трайков в жилище в Сандански. От връзката им през 2015 година им се родил синът – Васил, и две години по-късно – през 2017 година, дъщерята Ивон.

Тя е упрекната, че е умъртвила децата си на 19.11.2020 година.

Семейството на Дунчева и юристът ѝ твърдяха, че Кристина е насилвана в продължение на години от Георги и от татко му - душевен, физически и полово.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР