Daddy shoes – масивните обувки, вдъхновени от стрийтуеър тенденциите от

...
Daddy shoes – масивните обувки, вдъхновени от стрийтуеър тенденциите от
Коментари Харесай

Fila Disruptor II – масивни маратонки, които покориха сърцата на дамите

Daddy shoes – солидните обувки, въодушевени от стрийтуеър трендовете от 90-те, не престават да са на мода. С всеки минал сезон най-големите градски марки пускат на пазара нови модели, които най-често са освежени разновидности на ретро модели. Сред тях преди всичко се подреждат дамските маратонки Fila Disruptor II – нов вид на пионерския модел на марката. Искаш ли да научиш повече за обувките, които покориха сърцата на милиони дами? Чети нататък?Fila Disruptor II – съвременно завръщане в предишното
Моделът Fila Disruptor е класика в уличната мода. Маратонките реализираха триумф два пъти – през 90-те, когато сложиха началото на модата по солидни маратонки, известни тогава като спортни обувки и през 2016 година, когато провокираха манията по „ daddy shoes “. От завръщането им минаха няколко сезона, само че дисръпторите не престават да са топ. Особено обичани са на фенките на градския жанр. Освежените дамски Fila Disruptor, т.е. моделът Fila Disruptor II за нея се радва на изключителна известност и в този момент се предлага в няколко разновидността.
Fila Disruptor II – кой вид да избереш?
Английската дума „ disruptor “ значи „ този, който провокира олелия “ и май няма по-подходящо име за тези обувки. На някои им харесват, а други ги считат за грозни, само че едно е несъмнено – не можеш да ги подминеш равнодушно. Най-запомнящ се е силуетът им – с висока платформа с дълбоки жлебове, не можеш да ги сбъркаш. На пазара се оферират няколко разновидността на Fila Disruptor II, които се разграничават малко по форма, само че доста – по цветовете. Най-близка до класическите дисръптори е Fila Disruptor II Women’s в чисто бяло, украсена само с избродирано лого. Подобен, само че отличаващ се по някои елементи като външните шевове да вземем за пример, е разновидността Fila Disruptor II EXP. Fila Disruptor II Premium в бежово, алено, виолетово и синьо са предопределени за любителките на цветовете.
Fila Disruptor II – с какво да ги носиш?
Вече си избрала разновидността на Fila Disruptor II, който скоро ще си купиш, само че не знаеш с какво да съчетаеш солидните маратонки, тъй че да изглеждаш и да се чувстваш съвременно? Всичко зависи от резултата, който искаш да постигнеш. Ако искаш точно обувките Fila Disruptor II да бъдат в центъра на вниманието, комбинирай ги с неутрални детайли от сета си. Какво ще кажеш за черен total look с чеп, тениска и суичър с качулка? Можеш да съчетаеш маратонките Fila Disruptor II и с дръзки облекла – сетът с дънки чарлстон, тениска с крещяща щампа и кожено яке. „ Daddy shoes ” на Fila са извънредно известни като детайл, който разчупва сантиментални аутфити с поли и дълги рокли – най-добре с десен на цветя. Когато създаваш градски сетове с Fila Disruptor II, не забравяй за стрийтуеър аксесоарите. Масивният модел подхожда на чанти за кръст, раници и шапки идиотки. Можеш да заложиш на облекла и аксесоари?

Чудиш се къде можеш да купиш дамски обувки Fila Disruptor II? Ще ги откриеш в онлайн магазина и в определени магазини. Приятно извършване на покупки!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР