Dacia се впуска в най-популярното многодневно приключение на велосипед в

...
Dacia се впуска в най-популярното многодневно приключение на велосипед в
Коментари Харесай

ПРИКЛЮЧЕНСКИ МОДЕЛИ НА DACIA ПО СТЪПКИТЕ НА DUNAV ULTRA

Dacia се впуска в най-популярното многодневно премеждие на велосипед в България - Dunav Ultra.
От 5 септември емблематични модели на марката ще бъдат помощни коли на над 140 колоездачи от 7 страни в всеобщото изминаване на 700-километровия маршрут.
Dacia Duster и Dacia Jogger HYBRID 140 ще преминат през 110 обитаеми места в Северна България, в поддръжка на идеята за разпространение на района.

В продължение на оповестеното по-рано тази година партньорство с Dunav Ultra, Dacia ще даде помощни коли за всеобщото изминаване на най-дългия туристически веломаршрут по поречието на река Дунав. Десетото издание на самодейността започва на 5 септември в гр.Видин и обгръща над 700 км. от Добруджа до Черно море. В неговите рамки Dacia Duster и Dacia Jogger HYBRID 140 ще съпроводят над 140 колоездачи от 7 страни. По този метод Dacia се трансформира в първия авто бранд, който публично поддържа идеята на туристическия велосипеден маршрут - разпространение на над 110 обитаеми места в Северна България.

ОБЕДИНЕНИ ОТ ПРИКЛЮЧЕНСКИ ДУХ

По рано тази година Dacia и Dunav Ultra оповестиха партньорство, обединени от приключенския си дух. Стартирането му бе ознаменувано от особено предизвикателство към членовете на клуба за притежатели на Dacia Duster - Duster Adventure Club. Те получиха комплект Duster Adventure Club x Dunav Ultra, даващ опция за обмисляне на пътешествия до 26 нови и забавни местоположения в Северна България с спомагателни изненади от двата колегата. Сега колаборацията се надгражда с друга самодейност по поречието на река Дунав, спомагаща за популяризирането на района.

НАДЕЖДНИ ПОМОЩНИ АВТОМОБИЛИ В РАМКИТЕ НА МАРШРУТА
Dacia се включва в 10-тото издание на маршрута Dunav Ultra. Два моделите на марката ще съпътстват участниците в всеобщото му изминаване. Благодарение на своята надеждност, издръжливост и висок луфт, Duster и Jogger HYBRID 140 имат всички нужни характерности да съпроводят колоездачите в границите на цялостния 700-километров маршрут.

DACIA JOGGER HYBRID 140

Първият хибрид на марката - Dacia Jogger HYBRID 140, ще показва енергийна успеваемост и мултифонкционалност в границите на маршрута. 7-местният автомобил, определен за Автомобил на годината в България за 2023 година, ще придружи участниците, оборудван със „ Sleep Pack ” пакет и палатка, подготвен за интензивности навън. В своя натурален хабитат, Jogger се отличава с устойчивост и издръжливост. С присъщите му положително пътно държание и отличен комфорт, Jogger ще е паралелно до най-бързо прекосилите маршрута участници.

DACIA DUSTER

Dacia Duster е вторият автомобил на марката, който дружно с участниците ще премине през предизвикването да преодолеят маршрута от гр.Видин до с.Дуранкулак. Носител на новата образна еднаквост на Dacia, Duster е правилен сателит както в всекидневието, по този начин и в приключенията измежду природата. Благодарение на своята повсеместност, надеждност и 4X4, Duster прекосява решително всеки терен.

Dacia Duster и Dacia Jogger HYBRID 140 ще преминат целия маршрут, с цел да следват както най-бързите колоездачи, по този начин и тези, които ще изминат дистанцията в рамките сред 5 и 7 дни.

*Източник: www.dacia.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР