Да, знам за вечното съревнование между Свети Валентин и Трифон

...
Да, знам за вечното съревнование между Свети Валентин и Трифон
Коментари Харесай

Свежи идеи за подарък за любимия човек за Свети Валентин

Да, знам за безконечното състезание сред Свети Валентин и Трифон Зарезан, което се води всяка година във Фейсбук, както и за това, че една в действителност влюбена двойка няма потребност от специфичен ден, с цел да чества своята обич. И макар тези доводи е добре да помислим по какъв начин да отбележим Деня на влюбените със своята половинка. Независимо дали сте мъж или жена, в тази публикация ще разгледаме чудесни хрумвания за подарък на вашата половинка. Те са универсални и могат да зарадват хората с най-разнообразни усети. Аз самият съм подарявал или са ми подарявали част от тези неща и мога да подсигурявам, че са добър избор! Ето и кои са те: 
Фотоалбум с определени моменти от вашата връзка
 15 цитата за любовта, които да ви настроят за Св. Валентин 15 цитата за любовта, които да ви настроят за Св. Валентин
Св. Валентин наближава, а това значи обич и сърца на всички места. Независимо дали сте обвързани, или не, дали сте с някого от скоро, или...
Това, несъмнено, не работи за всички двойки. Най-лесното нещо, което може да извършите и има огромна сантиментална стойност е да подарите фотоалбум, който съдържа разнообразни ваши фотоси от обичани прекарвания и места, фотоси на чатове, които сте имали, разнообразни дребни сувенири, които могат да бъдат сложени в албум и са значими за вас (билети от първата ви сантиментална отмора, например). Аз съм получавал подобен подарък от годеницата си и мога да ви уверя, че е отлично. Особено в случай че хората са по-сантиментални. 
Ден, уикенд или седмица на спа 
Отново класическа концепция, която си коства. В момента са останали да работят неголяма част от хотелите, само че няма и напор на туристи, тъй че няма причина да не се зарадвате на прелестно прекарване. Обикновено множеството спа центрове в хотелите оферират достъп и на хора, които не са техни посетители против дневна карта, тъй че може да се поглезите даже единствено с един ден на процедури. Може да комбинирате и с масаж нацяло тяло, само че това към този момент ще усили бюджета. 
Преживяване или урок
 4-те зодии с нова връзка за Свети Валентин 4-те зодии с нова връзка за Свети Валентин
Най-романтичният празник в годината наближава и всеки с половинка си прави проекти по какъв начин да прекара този специфичен ден. Има и доста самот...
В момента има неповторими благоприятни условия за всевъзможни дарове - от урок за варене на домашна бира, през скок с бънджи или полет със самолет/балон.....Идеите са безкрайни и би трябвало единствено да се огледате. Предпочитан и бюджетен избор постоянно е пукотевица с оръжие на закрито стрелбище или конна езда. Може също по този начин да зарадвате любимия/любимата с заплатен курс (или част от курс) за нещо, което постоянно са желали. Например уроци по бални танци или нещо друго. 
Желая ви паметен празник! И помнете, че най-големият подарък, който може да дадете е своята обич! 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР